Je bezpečný hrabat se s Ccleanerem v registrech? Údajně se někdy stávají chyby ve windowsu,ale vím,že nabízí zálohu.Podle analýzi mám cca kolem 200 problémů s registy.
Nějaké rady?
Otázka na Ccleaner. Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Otázka na Ccleaner.
pouzi radeji Advanced System Care
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
Používám obden registry nikdy nezálohuji ,ale pro jistotu můžeš...zálohuj a smaž :)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Já jenom nwm jestli by to pak neudělalo nějakou blbost v systému. ASC není tak moc v tomhle spolehlivý.Už sem ho jednou používal,ale od jednoho updatu to spis rozhazel.
CCleaner už nějakej rok používám, a nikdy mi nesmazal něco co by neměl. A kdyby ses bál, tak si můžeš udělat zálohu, kterou si můžeš obnovit.
Btw, co to má společnýho s HW?
Btw, co to má společnýho s HW?
Just Fucking Google It!
ASC nemám rád, radši používám CCleaner :-) A stejně jak číselník nezálohuju.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CCleaner používám už několik let, ani jednou sem neudělal zálohu (krom asi prvních dvou čištění), a nikdy se nic nestalo. A to sem mazal i přes 500 položek naráz.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Otázka na Ccleaner. Vyřešeno
tuxy já sem moc nevěděl kam to tohle téma patří,ale dík za rady. Jdu to promáznout.
Zpět na “Problémy s hardwarem”