Dobrý den,
Rád bych se zeptal jestli když přeinstaluji Windows s vypáleného CD disku,ale použitím vlastního originálního klíče se bere jako Warez?
Windows 7-Přeinstalování Vyřešeno
Re: Windows 7-Přeinstalování
Ahoj,ne. Pokud to nemas OEM a nemas jiny komp..
Tak ten klič je k OEM verzi,ale jinak to pojede na stejném notebooku kde už ten Windows byl naistalovaný a zrovna nedávno mi přišel Notebook z opravy MB a nějak to blblo tak jsem si ještě jednou pročítal servisní list a tam bylo napsáno že se doporučuje kompletní reinstall OS.
Spíš nejde o to, jestli je to warez, ale o to, jestli to porušuje licenční politiku microsoftu. Ale tu porušuje snad každej, ona snad ani dodržet nejde 
Problém bych spíš hledal v tom, že v nějakým staženým obrazu může bejt nějakej vir, takže můžeš vesele poskytnout svůj zakoupenej pkey, kterej se potom stane neplatnej.
Legálně, pokud vím, by to mělo jít jenom z MSDN.
//Aha, takže to nepůjde. OEM klíče jsou vázaný na tu licenci, OEM se ani stáhnout nikde nedá.

Problém bych spíš hledal v tom, že v nějakým staženým obrazu může bejt nějakej vir, takže můžeš vesele poskytnout svůj zakoupenej pkey, kterej se potom stane neplatnej.
Legálně, pokud vím, by to mělo jít jenom z MSDN.
//Aha, takže to nepůjde. OEM klíče jsou vázaný na tu licenci, OEM se ani stáhnout nikde nedá.
Just Fucking Google It!
Právě mi,ale vrtá hlavou,že kamarádovi OEM klíče šly na více použití tak jsem s toho naprosto zmatený :(
Ono to jde, ale není to legální. Pokud chceš mít problémy s tabulkama o nelegálnosti OS, tak směle do toho 

Just Fucking Google It!
No právě že mu to nic nevyhazuje i to bez problému aktivoval no.
Tak ja nwm omg protože vyhazovat prachy za věc kterou už mám se mic nechce,ale zase warez se mi taky nechce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 19:27) ---
Podle mě skončím u Linuxu
Tak ja nwm omg protože vyhazovat prachy za věc kterou už mám se mic nechce,ale zase warez se mi taky nechce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 19:27) ---
Podle mě skončím u Linuxu

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jelikoz se k notebookum jiz nejaky cas nedavaji instalacni media, nejpohodlnejsi cestou pro tebe bude reinstalace ze skryteho oddilu na disku, tzv. recovery, ktera tvuj notebook uvede do stavu po vvybaleni z krabice. Vice v uziv. prirucce tveho stroje.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Tak se na to podívám teda :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 19:34) ---
Když tak to hodím našemu IT koordinátorovi co máme ve škole.Na něm je super že je to tak trochu servis vždycky říka když se nám něco bude dít s kompem tak se na to koukne :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2012 19:34) ---
Když tak to hodím našemu IT koordinátorovi co máme ve škole.Na něm je super že je to tak trochu servis vždycky říka když se nám něco bude dít s kompem tak se na to koukne :)
Pokud si teda ten oddíl nesmazal.
Jak píšeš, nejlepší bude přejít k Linuxu.
Pro začátečníka bude imho nejlepší Ubuntu s nějakým lehkým prostředí, třeba KDE, nebo něco podobnýho, Xfce, Lxde etc..
Jak píšeš, nejlepší bude přejít k Linuxu.

Just Fucking Google It!
Tak ten oddíl bude asi v pr*eli protože těsně před odesláním do servisu jsem formátoval kvůli málo místa na disku :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8328
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30