Ahoj, chtěl by jsem koupit tuto GK - http://www.czc.cz/sapphire-hd-7770-ghz- ... 40/produkt
Avšak nevím, jestli mému PC pomůže... Ta 7600GS nestačí na skoro žádnou hru - CS:S hraju na full hd se vším na low a max mám 100fps a min 14fps, většínou to mám okolo těch 30ti fps -.-, tak doufám, že mi ta nová GK přilepší.
A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli nebude problém s mojí MB, nevím jestli tu kartu podporuje..
Díky
Pomůže mému PC tato grafika?
Pomůže mému PC tato grafika?
Never stop dreaming.
Re: Pomůže mému PC tato grafika?
jo ale určitě i RAM paměti,máš 1GB a to je na W7Ulti málo..Kup tak alespon 2GB,pokud máš prachy tak 4GB..Nejdříve zijsti jestli jsou to ddr,ddr2,ddr3
DDR2 - koupím 2x1GB
Ale jde mi spíš o tu grafiku, jestli to nejsou zbytečné peníze a jestli to má vůbec cenu...
Chci dosáhnout toho, aby ty hry byly hratelné :)
Ale jde mi spíš o tu grafiku, jestli to nejsou zbytečné peníze a jestli to má vůbec cenu...
Chci dosáhnout toho, aby ty hry byly hratelné :)
Never stop dreaming.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud chceš ušetřit 3k, tak se na kartu vybodni. Nemáš na to procesor a zrovna u těchto desek je i špatná zpětná komaptibilita PCIE.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
No zhruba před vánocemi budu kupovat novou MB, CPU, RAM a právě že i tu grafiku, tak jsem chtěl koupit tu GK a našetřit ještě zbývající peníze na MB, CPU a RAM...
Never stop dreaming.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A proč bys to dělal? Na Vánoce budou zase úplně jiné ceny.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Ahoj, tak jsem se rozhodl, že tu HD7770 koupím, protože s tou 7600GS jsou hry nehratelné - CS:S se vším na low jede na stabilních 30fps - nehratelné.
Ale nevím, když má grafika PCI-E 3.0 a MB podporuje PCI-E 2.0 nebude li v tom problém.
např tady někomu nefunguje na této MB HD5570 (2.1) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/283 ... rking-5570
Tak si nejsem jistý, jestli mi ta moje půjde (3.0)...
Ale nevím, když má grafika PCI-E 3.0 a MB podporuje PCI-E 2.0 nebude li v tom problém.
např tady někomu nefunguje na této MB HD5570 (2.1) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/283 ... rking-5570
Tak si nejsem jistý, jestli mi ta moje půjde (3.0)...
Never stop dreaming.
nechapu proc rvat do stareho pc nejmodernejsi grafarnu kdyz ktomu je potreba prispusobit i zdroj protoze tak velky skok ze stare na tak vykonou grafiku a rvat ji do stareho ani nevis zda pojede a pak chces pozdeji ubgadovat na nove pc....pokud bych ubgadoval tak jen tolik co ti unese to stavajici sestava a nebo si ji kup a ozivis ji az na novem pc
Zdroj mám připravený nový Forton 350W (utáhnout by ji měl).
A GK dám teď do starého PC a až budu mít všechny peníze na nový PC, tak ji dám ze starého do nového - nevidím v tom problém. Akorát si nejsem jistý, jestli ta grafika bude na tom starém PC fungovat, to je vše.
A GK dám teď do starého PC a až budu mít všechny peníze na nový PC, tak ji dám ze starého do nového - nevidím v tom problém. Akorát si nejsem jistý, jestli ta grafika bude na tom starém PC fungovat, to je vše.
Never stop dreaming.
Jen tak bokem: Zdroj je doporučený minimálně 450W takže zrovna super nápad rvát tam 350W a ještě ktomu fortrona to není 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Ta karta si vezme v zátěži max. 83 W takže to zdroj zvládne.
jsem to asi d..l 

Naposledy upravil(a) als dne 23 čer 2012 20:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3321
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1929
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14684
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5235
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”