uplna kontrola pc
uplna kontrola pc
Zdravim, potrebujem dostat kontrolu nad pc teda vlastne dcera sa zacala pri praci s facebookom cudne spravat , ked pridem do izby hned vypne, potreboval by som zistit heslo a skontrolovat ci nema niekto na nu zly vplyv. pouziva firefox ale nikdy sa nezmyli a neda zapamatat heslo. Ako ho lahko zistit?? Dik za rady.
-
- Pohlaví:
Re: uplna kontrola pc
Vítej na PC-Help!
Obávám se že tady ti s tímto nikdo poradit nemůže a musíš si to domluvit z dcerou.
Obávám se že tady ti s tímto nikdo poradit nemůže a musíš si to domluvit z dcerou.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nainstaluj jí na počítač Keylogger, což je nástroj k monitorování stisků kláves.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Pohlaví:
Nemyslím že by to do tebe byla dobrá rada.
a) je to nemorální a pokud by se ji chtěl dostat i do e-mailu, pak i trestné (a to bude chtít)
b) vůbec nevíš zda se jedná o otce a dceru
c) pokud ale ano, pak si to musí vykomunikovat spolu
a) je to nemorální a pokud by se ji chtěl dostat i do e-mailu, pak i trestné (a to bude chtít)
b) vůbec nevíš zda se jedná o otce a dceru
c) pokud ale ano, pak si to musí vykomunikovat spolu
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná, že nebyla, ale pokud je tomu tak, jak píše, není těžké pochopit jeho obavy. Že je to nemorální mi je vcelku jedno, a že je to trestné? V tomto případě bych právo vůbec nevytahoval, navíc, už vidím, jak dcera dá na otce trestní oznámení. Jasně, je možné, že se vůbec nejedná o dceru a otce, ale co, to přeci není naše starost. Chce-li tento nástroj nainstalovat někomu cizímu, je to hnusné a musí počítat s následky. Ovšem potencionální poškozený by pak ke svému počítači takového jedince neměl vůbec pouštět, natož s admin právy. Každý je snad zodpovědný sám za své bezpečí a zrovna keylogger lze vcelku lehce vystopovat, neboť obvykle se musí dát do výjimek antiviru. Možná, že komunikovat s dcerou není tak lehké, obzvláště, je-li třeba v pubertě. A právě v této životní etapě se stává nejvíce špatných věcí, pokud je tedy toto cesta, jak něčemu takovému předejít, poradím. Přeci jen FB je zlo a obzvláště děti vystavuje velkému riziku. Osobně jsem tedy pro jistou kontrolu, i když netvrdím, že zrovna touto cestou. To už si musí rozhodnout každý za sebe. Nejsme tu od toho, abychom soudili, ale radili. Navíc, nesdělil jsem mu informaci jinou, než jakou by si mohl dohledat na Googlu.. 

-
- Pohlaví:
Nemíním se s nikým přít, mám na toto svůj názor který je obsažen ve jednom slově - neslöulasím.
A toto je úsměvné
Edit: A jen tak na okraj. Pokud je to opravdu puberťačka a není úplně pitomá, pak ten keyloger brzy odhalí a tatínek si stejně nic nepřečte.
Já už dávno nejsem puberťák, ale mám rád pořádek - tudíž veškerou každodenní komunikaci mažu. A to jsem sám a nikdo mne nešmíruje.
Ono od zjišťování hesla k FB je to jenom krůček ke zjištění hesla k e-mailu a potom k bankovnímu účtu.

A toto je úsměvné

Navíc, nesdělil jsem mu informaci jinou, než jakou by si mohl dohledat na Googlu..
Edit: A jen tak na okraj. Pokud je to opravdu puberťačka a není úplně pitomá, pak ten keyloger brzy odhalí a tatínek si stejně nic nepřečte.
Já už dávno nejsem puberťák, ale mám rád pořádek - tudíž veškerou každodenní komunikaci mažu. A to jsem sám a nikdo mne nešmíruje.
Ono od zjišťování hesla k FB je to jenom krůček ke zjištění hesla k e-mailu a potom k bankovnímu účtu.

Naposledy upravil(a) guest dne 09 črc 2012 20:52, celkem upraveno 1 x.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Však já ti Tvůj názor neberu, pouze jsi nemyslím, že nám přísluší někoho soudit.. 

-
- Pohlaví:
Však já nikoho nesoudím, jenom neposkytnu radu která evidentně podporuje nepravost. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přihlas se k PC jako administrátor a vlož heslo, pak nepůjde PC spustit bez znalosti hesla. Doufám, že dcera nemá takto PC zaheslovaný. Pak ji nezbude než přijít s prosíkem a potom již záleží na tom, zda se s dcerou rozumně domluvíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemyslím si, že ho brzy odhalí, neboť většina lidí neví, že něco takového existuje a tedy je ani nenapadne Keylogger na svém počítači hledat. A když už by o něm zaslechli, stejně by nevěděli, jak se ho zbavit či alespoň zablokovat. Jedná-li se opravdu o puberťačku, tak s největší pravděpodobností spadá právě do této kategorie lidí. Jasně, maže-li svou komunikaci přímo na FB, pak s tím otec nic neudělá. Mail bych v tomto případě vůbec neřešil, ten už dnes mladí nepoužívají nebo alespoň ne pro komunikaci mezi sebou. Děláš z toho více než to je, proč by se hrabal v jejím bankovním účtu, když tam zřejmě chodí většina peněz právě od něj? Má-li zaheslovaný přímo účet na Windows, což si dle toho, co tazatel píše, nemyslím, zjištění hesla není nic těžkého, ale to bych zde již nerozebíral.. 

-
- Pohlaví:
Vůbec jsem nemyslel že by se ji otec hrabal v bankovním účtu. Jenom jsem naznačil že to možná není otec ve smyslu otázky, ale někdo jiný a tak i relativně neškodná rada může škodu nadělat. Tečka.
Dovolím si vložit se do vaší debaty. Nemyslím, že jakékoli elektronické sledování je vhodný způsob výchovy dětí, natož už puberťáků. Dotaz svědčí o charakteru a špatných výchovných schopnostech tazatele, takže minimálně souhlasím s BS.
Sorry za trošku OT.
Sorry za trošku OT.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5496
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 10:52