Káva a ranní noviny na internetu? Tak toho se dnes nemusí dočkat přes dva tisíce Čechů. Americká FBI totiž kvůli šíření viru DNSChanger vypne tisíce serverů po celém světě.
http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/tisi ... e-fbi.html
FBI vypne tisíce serverů kvůli viru Vyřešeno
Re: FBI vypne tisíce serverů kvůli viru Vyřešeno
I když se jedná o vir a toto řešení je asi jediný způsob jak šíření zabránit, ale i tak se mi hnusí jakou moc mají takovéto tajné složky.
A teď klidně do mě
A teď klidně do mě

NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Re: FBI vypne tisíce serverů kvůli viru
Tak dobře Federální úřad 

NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady se to nikomu stát nemůže.Nebo tady snad někdo navštěvuje pirátské servery? 

Když tak na to koukám, tak se mi to zdá jako fake. Už ta důvěryhodnost tý ověřovací stránky je téměř nulová.
A to že je to na stránkách televizních novin.. možná je to i jinde, nevim no, novinky ze světa IT poslední dobou vůbec nesleduju.
A to že je to na stránkách televizních novin.. možná je to i jinde, nevim no, novinky ze světa IT poslední dobou vůbec nesleduju.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Tam se ale nepíše nic o vypínání serverů. A o tý stránce tam není taky ani zmínka.
Je teda pravda, že nova dost přehání, ale ta stránka se mi nezdá.
//I když teď, koukám, že na technetu se o tom taky píše, takže na tom asi něco bude.
Je teda pravda, že nova dost přehání, ale ta stránka se mi nezdá.
//I když teď, koukám, že na technetu se o tom taky píše, takže na tom asi něco bude.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Kdo má moc a peníze dokáže cokoliv..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”