Nefunguje Windows Update - není spuštěna služba Vyřešeno
Nefunguje Windows Update - není spuštěna služba Vyřešeno
Zdravím, po vrácení netbooku Lenovo IdeaPad S100 (od T-mobilu) do továrního stavu - přes OneKey Recovery - mi Windows Update po kliknutí na "Vyhledat aktualizace" hlásí že není spuštěna služba Windows Update - přitom vypadá že běží. Počítač jsem jen obnovil a aktualizoval Avast. Notebook je zhruba půl roku starý a netuším jestli to někdy fungovalo...
Naposledy upravil(a) Ltb dne 26 říj 2012 22:36, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: Nefunguje Windows Update
Několikrát, dokonce jsem to zkusil i podruhé obnovit...
Co mám nastavit ručně? Já se do Windows Update vůbec nedostanu, a pokud vyberu v ovládacích panelech "zapnout nebo vypnout automatické aktualizace" tak to zasekne a musím to vypnout přes správce úloh..
-
- Pohlaví:
Myslel jsem zapnout ručně službu Windows Update. Proč si to vlastně vracel do továrního nastavení?
Zapnout to právě vůbec nejde.
Vracel jsem to, protože začal být dost pomalý - mamka na něm hraje travian a načtení stránky trvalo klidně i půl minuty..
Vracel jsem to, protože začal být dost pomalý - mamka na něm hraje travian a načtení stránky trvalo klidně i půl minuty..
-
- Pohlaví:
Zkus si v sekci HijackThis požádat o kontrolu logu. Nejsem si jistý zda to pomůže, ale zkusit to můžeš. Návod najdeš tamtéž anebo ho mám v podpisu.
OK zkusím, ale pochybuju - zkoušel jsem to okamžitě po prvním startu po obnovení a už to nešlo...
Mám stejný problém. Neobnovoval jsem. Zkoušel jsem službu zastavovat a pouštět znovu. Pouštěl jsem Fix-it od M$. Služba se tváří že běží. Windows update neběží. Rada ohledně restartu nezabírá. Obnova (zápis do registrů) dle M$ taky ne.
- Window 7 Professional X64 (samozřejmě legální)
- HP Elite 7100 MT
Prosím o radu.
- Window 7 Professional X64 (samozřejmě legální)
- HP Elite 7100 MT
Prosím o radu.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Opět zdravím, omlouvám se za menší odklad, mamka odjela s notebookem na dovolenou a já na to potom zapomněl.
Každopádně dnes jsem obnovoval notebook do továrního stavu (byl příšerně pomalý - netuším jak to dokáže odrovnat za 3 měsíce...) a opět jsem zjistil že Windows update nefunguje. Problém je stejný jako předtím - služba Windows Update není spuštěna (notebook jsem samozřejmě vyzkoušel restartovat). Problém je ihned po obnově a já vůbec netuším co s tím.
Děkuju za pomoc
Každopádně dnes jsem obnovoval notebook do továrního stavu (byl příšerně pomalý - netuším jak to dokáže odrovnat za 3 měsíce...) a opět jsem zjistil že Windows update nefunguje. Problém je stejný jako předtím - služba Windows Update není spuštěna (notebook jsem samozřejmě vyzkoušel restartovat). Problém je ihned po obnově a já vůbec netuším co s tím.
Děkuju za pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3213
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3888
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4654
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5269
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2000