CD s filmem jako image soubor
CD s filmem jako image soubor
Zdravim !! Jsem nedavno stahnul film 300:Bitva u Thermophyl mno a on je to image soubor (*.bin) :( Nevedel byjste nekdo jak to spustit ?? Stahovat znova se mi to nechce :( Diky za rady
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
re
musíš si stáhnout program který otvírá tyto soubory.například daemon tools a nebo alkohol 120.daemon tools stáhneš třeba na slunečnici a nebo na stahuj
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ehm :) ja jsem to asi spatne napsal. Daemon tools mam a pouzivam uz jsem tu image otevrel ale ty soubory co tam byli jsem nejako nedokazal pochopit :(
Jsou tam tyhle slozky
Mno a pak jsou tam soubory s priponou *.vcd. Mno a ja nevim jak to vlastne otevrit :(
Jsou tam tyhle slozky
Kód: Vybrat vše
Ext
Mpegav
Segment
Vcd
Mno a pak jsou tam soubory s priponou *.vcd. Mno a ja nevim jak to vlastne otevrit :(
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Do TOHO je dostaneš,ale právě,že do toho.Nemůžeš si je např.stejně přejmenovat a hodit vedle.Externí titulky u videocd nejdou.Musíš je tam vložit.Prý např.VirtualDubem.Ale já jsem to nedělal.Zatím jsem upravoval titulky jen do DiVxu,DVD apod.Tak ti musí poradit někdo jiný,nebo se podívat na návod Virtuald.Ale myslím,že pokud budeš brát titulky z netu tak je budeš muset asi dost upravovat.Na videocd tam moc nejsou.Určitě časování.Můžeš to videocd převézt na něco jinýho,ale to by asi bylo nekoukatelný a navíc by jsi si z těmi titulkami nepomohl.Protože by stejně "nepasovaly".
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO bude jednodušší když si stáhne avi...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono nevím jak stahuje,ale jestli jak já
Když tak týden stahuješ film a pak zjistíš,že je německy a nikde to nebylo napsaný,nebo je v nějakým blbým formátu
Tak zase to stahovat znovu.Ikdyž u mě je to horší,že nestahuju novinky,ale spíš starší raritky a tam je to blbý.Někdy jsou tam čtyři lidé a pak mi to s nejistým koncem trvá po kouscích třeba měsíc.Potom je člověk rád za to co sežene.Tohle je ovšem novinka,tak to by snad mohl stáhnout znovu a jinde.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží kam chodíte lovit linky...
Torrenty jsou IMHO dost nespolehlivé...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4718
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58