Zdravím, mám problém s propustností do RAM u hry minecraft(+techpack), na internetu jsem si našel program jak zvětšit propustnost (@echo ON
SET BINDIR=%~dp0
cd /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms2048m -Xmx4096m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\*" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft BigheeeaD
PAUSE) , ten sice spustí minecraft s dostatečnou propustností ale bohužel mám notebook (Samsung RF511 S04) který má 2grafické karty jednu : Intel HD Graphics 3000, a Nvidia Geforce GT 540M 2GB, když spusím mineraft pres tento programek spusti se slabsi grafickou kartou ktera ho bohuzel nezvlada, mam tam nastavenou jako vychozi tu silnejsi jenze bohuzel, to na Javu nefunguje a kdys chci spustit minecraft se silnejsi grafikou tak musim dat vlastnosti->spustit s grafickým procesorem->vysokovýkonový procesor Nvidia, bohuzel výše uvedený prográmek takto spustit nejde, proto bych se chtěl zeptat jestli by ste nekdo nevedel jak to zabudovat primo do toho programku na zvyseni propustnosti. Dekuji tza pripadne odpevedi.
propustnost do RAM v minecraft
Re: propustnost do RAM v minecraft
Pametove parametry (Xms a Xmx) lze zadat jako parametry i do ovladaciho panelu Java.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
A poradil bys mi jak to presne udelat pls ? xD
Takhle nejak - Ovladaci panely - Java - Advanced.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nastavil sem to tak jak bylo vise uvedeno a mineraft bezi stale jen na 1gb :(