Kromě velikosti operační pamětí a pevného disku mezi nimi jiný rozdíl není. Pokud máš ten OS, vybírej z těch, co jsem ti nahodil naposledy. Popř. můžeš vzít i 756 s lepším B987..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Aha! tak to je maso, bez toho OS! díky! toho sem si předtím nevšim. W sedmičky nemám a sám sem se s nimi ještě nesetkal, ale prodavač v obchodě mi říkal, že je to katastrofa, zvlášť na těch mini nottebocích a podobně že xpéčka sou rozhodně lepší. Takže to bych si chtěl jenom ověřit. díky. Plus ta drobnost z jinýho soudku, myslíš, že to nebude problém( s instalací) když mám doma originálku cédo a instaloval jsem z něj xp do starého notebooku. Nevim, jestli to třeba není omezený jen na jeden pc? díky
A Tvé Windows jsou retail či OEM? Pokud prodavač tvrdí, že 7 jsou katastrofa, tak nevím, co tam dělá, neboť očividně neví, co říká..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
, katastrofa v tom smyslu, že mají prej strašně velký nároky na RAM a proto údajně jedou straaaaašně pomalu. (je to tedy pravda?) Jinak bohužel netušim co je retail a oem, vim jen že mám dvdčko s originálnim potiskem a je na tom napsaný windows xp professional. Vim že to zní jako odpověď na otázku co máte za počítač - takový bílý ale víc toho newim
Ale prdlajz, zřejmě si je plete s Vistama. 7 jsou výborně optimalizované, takže běhají i na slabších strojích bez problémů. Nevím, co to je za prodejce, ale aspoň vidíš, že nelze věřit každému.
Někde na tom médiu by mělo být napsané o jakou verzi se jedná. Popř. to lze zjistit dle sériového čísla: pokud obsahuje mezi čísly 'OEM', jedná se o verzi, jež můžeš použít pouze na jednom počítači.
A v pohodě, žádný učený z nebe nespadl, nějak se k tomu dopídíme..
jo je na něm výrobní číslo a žádný oem - takže asi ok. děkuji za pomoc. Jenom teď nevim jestli nejít do těch sedmiček. ale přijde mě to jaksi zbytečný když mám ty xp
S tím už ti neporadím, záleží jen na Tobě. Pokud si však 7 budeš chtít pořídit později, nebudou tě už stát 1,5k, což dnes činí rozdíl mezi verzemi s a bez OS.
Shrnu-li to, tak ve všem. Pokud jsi sedmičkami doposud nepolíben, na netu je o nich napsáno více než dost, stačí pohledat..
Taky jsem dlouho odolaval (mel jsem xpecka), ale pak jsem si poridil win 7 a beznymu laikovi musi stacit rict: kdo zkusi win 7, uz nechce nic jinyho. - design - jak rikal spyke, nezerou tolik pameti - muzes si nastavit co chces - rychlejsi nez xp - rezim kompatibility a dalsi blbustky, ktery ti usnadni problemy - v pripade poskozeni neni reinstall jediny reseni. Dokazou se samy opravit. Ovsem ne vse.
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...
Chtěl bych poradit s výběrem vhodné zvukovky k DAW. Má představa se asi taková: Zvukovku nebudu používat k nahrávání mikrofonu, kytary, bicích, kláves atd. Proto nepotřebuji audio vstupy a fantomové napájení. Potřebuji zvukovku připojit přímo do...
Poslední příspěvek
Ptal bych se na forech muziky, třeba jako:
nebo si zajdi popovídat (podle toho, odkud jsi) do KytaryCZ v Praha Modřanech, Muziker atd.
Měl bys uvést kategorii ceny, ve které se pohybuješ.
Jaký konkrétně notebook jen s 2x USB máš?
Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha)....
Poslední příspěvek
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.