Ahoj, mám problém v tom že nemůžu napsat háčky třeba nad T, D nebo R. Ta klávesa pod F10 když jí stisknu udělá toto ´´ přeš Shift toto ˇˇ. Kontroloval jsem a mám zapnutou českou klávesnici a dělal jsem to bez Caps Locku. Docela mě to štve protože jsem vziklý na psaní diakritiky a tohle my dělá akorát v textu bordel. Nevíte jak to napravit? Díky
Jak jsem ted zjistil tak nejde ani ta klávesa pod Esc ta klávesa pod F11 ani ty klávesy pod tím dělají bordel. Toto některé píšou °° ¨ ¨ ". Je to šílený.
Nejdou psát háčky na klávesnici. Vyřešeno
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejdou psát háčky na klávesnici. Vyřešeno
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejdou psát háčky na klávesnici.
Zkus jinou klávesnici, možná je této voda...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejdou psát háčky na klávesnici.
Klávesnici mám snad měsíc novou ale zjistil jsem že to bylo systémem, vyčistil jsem a udělal defragmentaci a funguje už jako vždy.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9352
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”