Zdravím, zjistil jsem, že když v PC dělám něco náročnějšího (Renderování videa...) tak mi začne praskat ve sluchátkách, ano, je to trochu divný... A to stejný když třeba chci nahrávat Lets play ze hry Minecraft, tak kdyz nastavim maximální FPS 30 tak není problém, ale nastavim 40FPS tak začnou zase praskat, ale když nenahrávám tak v pohodě 120FPS a ve sluchátkách nic nepraská... A po chvíli praskání sluchátka "spadnou" a nejde zvuk a musim je vypojit a zapojit... U žádných jiných sluchátek nemám problám...
Jsou to USB sluchátka http://www.alza.cz/ozone-oxid-d152656.htm (Ano, vím že nejsou moc kvalitní...)
Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být? Díky
Praskání ve sluchátkách?
-
- Pohlaví:
Re: Praskání ve sluchátkách?
Vítej na PC-Help!
Pokud to dělá jenom u těchto sluchátek a jiných ne, potom je snad odpověď jasná.
Pokud to dělá jenom u těchto sluchátek a jiných ne, potom je snad odpověď jasná.
No, ale je divný že to dělá jenom při náročnějších procesech... Myslím si že zátěž CPU, Ramky... by na to neměl mít vliv...
-
- Pohlaví:
Nic moc mne nenapadá, možná by to mohlo chytat spínaní nějakých obvodů?
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Něco podobnýho mi dělala myš. Když jsem s ní hýbal, ve sluchátkách praskalo. Bylo to zdrojem. Neuvěřitelné co?
V tvém případě to je těmi sluchátky.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
No nevím, jako se sluchátkama jsem na jednu stranu spokojen - kvalitní zvuk, jsou velmi pohodlné, nebolí mě z nich uši... Ale jediné mínus - Praskání v nich při náročnějších procesech v PC... Nikdy nepraskají, i když mam hudnu velmi nahlas, ale když jdu třeba renderovat, nebo nahrávát Minecraft na 40 FPS tak prostě začnou praskat... Prosím o něákou pomoc, velmi mě to štve. Momentálně nemám možnost je zkusit na jiným PC...
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2012 20:04) ---
No mohl bych je poslat na reklamaci. Co myslíte, vzali by je?
Zdrojem to být nemůže... Ten jsem kupoval nový, a i když jsem měl ten starý tak praskaly...
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2012 20:04) ---
adavyp píše:Něco podobnýho mi dělala myš. Když jsem s ní hýbal, ve sluchátkách praskalo. Bylo to zdrojem. Neuvěřitelné co?
No mohl bych je poslat na reklamaci. Co myslíte, vzali by je?
Zdrojem to být nemůže... Ten jsem kupoval nový, a i když jsem měl ten starý tak praskaly...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5771
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32