No rozhodně v nastavení chyba není, měl jsem strach že jsem si to nějak rozhodil a teď tu budu za blbce, ale když z jacku vypojim sluchátka a dám tam repráky, zní to uplně jinak (bohužel jiná sluchátka na vyzkoušení nemám), ale tohle je rozhodně chyba u nich, o tom nepochybuju.
Do mušlí se mi nepodařilo dostat. Už dříve jsem chtěl vyčistit ty kruhy, a nemohl jsem se tam dostat, někde jsem viděl fotku jak to má rozebraný, ale teď to nemůžu najít.
Sluchátka hrají tlumeně, více na levé ucho Vyřešeno
Re: Sluchátka hrají tlumeně, více na levé ucho
Tak po měsíci sluchátka konečně přišly, zdá se mi že hrajou v pohodě ale strašně nabasovaně, a na obě uši stejně, ale ztlumování pořád chraptí...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A při reklamaci jsi nezapomenul upozornit i na chrastění? I tak však měli tuto závadu objevit a opravit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, v příjemce je "popis závady: Sluchátka při zesilování nebo ztlumování chrastí, nebo hraje jedno sluchátko. Ztlumení mikrofonu nefunguje, nebo vydává vrčení.Při vyšších hlasitostech zvuk chraptí."
(doslovně přepsáno)
A způsob vyřízení Oprava. Jak řikám, hrajou líp ale ztlumování pořád neni nic moc.
Jestli se maj za měsíc rozsypat, rozsypou se. Už je po záruce takže jedině nová sluchátka...
...jinak bych jim je samozřejmě poslal znova, že se závada stále projevuje.
Co neni nic moc. Je to 2x horší než před tim. Teď na 99% polohách potenciometru hraje jenom jedno sluchátko. Nic o prodloužení záruky tam nepíšou, platí mi tam ještě záruka nebo mám sluchátka zahodit?
(doslovně přepsáno)
A způsob vyřízení Oprava. Jak řikám, hrajou líp ale ztlumování pořád neni nic moc.
Jestli se maj za měsíc rozsypat, rozsypou se. Už je po záruce takže jedině nová sluchátka...
...jinak bych jim je samozřejmě poslal znova, že se závada stále projevuje.
Co neni nic moc. Je to 2x horší než před tim. Teď na 99% polohách potenciometru hraje jenom jedno sluchátko. Nic o prodloužení záruky tam nepíšou, platí mi tam ještě záruka nebo mám sluchátka zahodit?
-
- Pohlaví:
Pokud je stejná závada, potom záruka platí.
Zejtra zrána jim tam zavolám a případně hned pošlu.
Re: Sluchátka hrají tlumeně, více na levé ucho Vyřešeno
No jo... pošlete znova... tak proč to neudělali na poprvý?!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1529
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 08:17
-
-
- 2
- 2729
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2552
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 3
- 2656
-
od Dolpi