Ahoj,
pokoušel jsem se nainstalovat ActiveSync na synchronizaci PocketPC s kompem přes USB, ale nějak se mi to nedaří. ActiveSync se zarazí na Connecting a hledá a hledá. Nevím, vůbec co s tím, ale napadlo mě, jestli náhodou nemůžu mít vypnutou nějakou službu, která zajišťuje komunikaci.
Synchronizace PocketPC s počítačem
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Synchronizace PocketPC s počítačem
Pavetta píše:Ahoj,
pokoušel jsem se nainstalovat ActiveSync na synchronizaci PocketPC s kompem přes USB, ale nějak se mi to nedaří. ActiveSync se zarazí na Connecting a hledá a hledá. Nevím, vůbec co s tím, ale napadlo mě, jestli náhodou nemůžu mít vypnutou nějakou službu, která zajišťuje komunikaci.
Musis mi zapnute PPC, take zkontroluj zda je poradne PPC usazeno na kontaktech v kolebce, popripade vyzkosej jine usb porty.
Melo by ti to nabidnout na kterem portu ches aby AS vyhledaval.

Počítač: ANO! 

Zpravidla postačí vypnout/zapnou popřípadě reset.Nikoli master reset.Tedy stylus zasunout do zdířky u IRD .Píšu to pro MDA Vario v případě že máš jiný PPC tak budeš mít reset na jiném místě.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Synchronizace PocketPC s počítačem
Pavetta píše:Ahoj,
Mám MIO a občas se synchronizace přes ActivSync zdaří a občas ne.Je to jako náhodné výstřely.Zkoušel jsem všechny možné kombinace, nejdřív připojit, potom spustit AS, nebo obráceně.Když mi to nešlo, přepnul jsem MIO do režimu čtečky karet a to co jsem potřeboval tak jsem si přehrál z kompu do MIA, nebo obráceně.Člověk, ktarý nám to servisuje, říkal že se to stávat může.
Přesně jak píše "amaroun".Já osobně stím sice problémy nemám,ale byla by ještě změnit USB.Pokud to připojuješ přes USB v čele PC tak to zapoj dozadu.Veliké problémy bývají s připojením přes USB hub.Ten bych také vynechal.Když by to stále nešlo tak odinstaluj AS vyčisti PC CCleanerem.Pak pro sich restartuj a instalaci s odpojeným telefonem proveď znova.Pomáhají jak restarty PC tak PPC.Další možnost podívat se po aktuálným (novém) ovladači pro USB.Cokoli jiného tam může šlapat ,ale v případě AS to může dělat problémy.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3956
-
od Martab