Hláška pri otvorení fotky,súboru atď. ''Přístup byl odepřen
Moderátor: Mods_senior
Hláška pri otvorení fotky,súboru atď. ''Přístup byl odepřen
Zdravím všetkých. Mám problém s otvorením súborov,fotiek,hudby,filmov,atď. vždy keď chcem otvoriť vybehne tabuľka ''Přístup byl odepřen''. Preinštalovával som Windows pretože som dostal vír a blbol celí komp. Predtým než som preinštaloval Windows niektoré súbory sa mi vždy tie názvy súboruv dali na zeleno a keď som ich kopíroval musel som povoliť to, aby tie súbory mohli používať aj iný proste tá vec s vlastníctvom. No ale ako som preinštaloval Windows tie súbory čo som mal v zelenom mi zostali a teraz k nim nemám prístup. Už som skúšal aj toho vlastníka prehodiť na mňa no nepomohlo to. Skúšal som to aj prehodiť v núdzovom režime ale stále k nim nemám prístup.
Prosím vás pomôžte mi lebo o tie súbory nechcem prísť.
Za každú pomoc vopred ďakujem.
Re: Hláška pri otvorení fotky,súboru atď. ''Přístup byl odep
Kdyz to nejde v graickem rezimu, pouzij v prik. radku cacls.exe
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Mohol by si mi uviesť príklad, že ako to mám spraviť keď si chcem cez ten príkazový riadok niečo privlastniť lebo ja nie som ešte taký dokonalý a múdry ohľadom pc :)
Kód: Vybrat vše
cacls.exe c:\slozka /t /c /g uziv_jmeno:fPrazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
zeus ďakujem ti ale stále to nejde na niektorých zložkách mi ukáže prístup odepřen a na niektorých zase že je to spracované ale stále mi tím nejde robiť stále mi ukáže že potrebujem od toho administratíva potvrdenie keď chcem napríklad nakopírovať to inam :( ide to aj inak či to bola posledná možnosť ??
-
guest
Když už máš problém se systémem, měl bys napsat /vždy/ jaký systém máš.
Koukal si na toto: http://support.microsoft.com/kb/810881/cs
Koukal si na toto: http://support.microsoft.com/kb/810881/cs
mam Win 7 home premium
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2012 20:09) ---
A áno to som už pozeral
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2012 20:09) ---
A áno to som už pozeral
-
guest
Tohle vzníká tou blbou přeinstalací, kdy jsou lidi líní si data zazálohovat, zformátovat disk a provést čistou instalaci. /Neber to osobně/ Tohle plácnutí nového systému na starý nikdy nefunguje dobře!
Dají se ty složky kopírovat? Třeba na flash?
Dají se ty složky kopírovat? Třeba na flash?
Nie nedajú , a ja som si ich zálohoval bo v pc mám 2 HDD na jednom je win a na druhom sú data a ja som už veľa krát takto preinštaloval a vždy vše fungovalo. Mne to zato spravilo bo som mal vírus a ten win čo som mal predtým si robil čo sa mu chcelo lebo niektore súbory boli normálne a niektoré mi sám nastavoval že iba ja som snimi mohol robiť stými súbormi a keď som to kopíroval na USB a bolo sformátované na Fat32 alebo exFat tak vždy mi vyskočilo či chcem povoliť ostatným či s nimi môžu pracovať ale keď USB bolo naformátované na NTFS tak mi to nikdy nevyskočila tá tabuľka a potom stými súbormi nemohli nič robiť ani kopírovať proste nič.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek