Zdravím,mám takový menší problém s nabíječkou.Zapojím ji,ale zhruba po 5 sekundách mi PC ohlásí,že se nabíječka vypojila a vyskočí mi okénko s Upoorněním technologie PowerPlay(tm)(které naskočí vždy,když se vypojí nabíječka)...(popřípadě dám screen).
Nevíte v čem je problém?Dřív se mi to stávalo,ale to byla nabíjeka doslova vařícíale teď moc horká není...
Už mě to docela štve,protože mi to pořád hlásí kritický stav baterie,takže nevím,jak dlouho mi PC ještě vydrží zaplej...
Nabíječka se furt odpojuje,upozornění tech. power play Vyřešeno
Nabíječka se furt odpojuje,upozornění tech. power play Vyřešeno
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Pohlaví:
Re: Nabíječka se furt odpojuje,upozornění tech. power play
Místo PC je lepší napsat co je to ze notebook. Může to dělat vadný konektor /female/, utržené dráty ve spoji, anebo nalomený kabel.
Za notebook mám Acer TravelMate 8100.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Pohlaví:
Víc ti asi nikdo neporadí, nemám ten nb u sebe fyzicky. Zkus hýbat tím konektorem, zda se to uvnitř správně dotýká a nevypadne napětí. Také můžeš ten konektor pevně přidržet a hýbat jenom kabelem a poznáš jestli není nalomený.
Tak když s tím budu různě kroutit,tak to nevypadne hned po 5 sekundách,ale vydrží to i minutu-a potom aniž bych se kabelu dotkl začne to zase vypadávat po 5 sek.
Ono už se mi to párkrát stalo,akorát to byl notebook zaplý poměrně dlouho a nabíječka byla celá horká a to ta nabíjeka nešla vůbec-cca po půl dni se vždy rozjela,ale teď jsem na PC byl tak 3 hodiny a už to začalo blbnout.Zkusím to nechat odpočinout,akorát mi přijde divné,že ta nabíječka se moc nepřehřívá,že vypadává,ale že neodejde na půl dne-den úplně a že se to hlavně stalo za 3 hodiny...
Jdu to nechat na chvilku odpočinout a uvidíme...
Ono už se mi to párkrát stalo,akorát to byl notebook zaplý poměrně dlouho a nabíječka byla celá horká a to ta nabíjeka nešla vůbec-cca po půl dni se vždy rozjela,ale teď jsem na PC byl tak 3 hodiny a už to začalo blbnout.Zkusím to nechat odpočinout,akorát mi přijde divné,že ta nabíječka se moc nepřehřívá,že vypadává,ale že neodejde na půl dne-den úplně a že se to hlavně stalo za 3 hodiny...
Jdu to nechat na chvilku odpočinout a uvidíme...

GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Pohlaví:
Nesmíš s tím bezhlavě kroutit, ale opatrně a koukat jak se to chová. To že se nabíječka přehřeje a ochrana ji vypne je také možnost.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Buď je vadná baterie nebo nabíječka
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak,jsem to nechal odpočinout na 3h,nabíječka byla úplně v pohodě,ale ani ne po 5 minutách se to začalo zase vypojovat.Tentokrát to vydrží déle se nevypojovat,tak minutu.Ale vždy,než se to vypojí,to udělá takové dva krátké,tiché zvuky,nevím jak je popsat.
Přitom ta nabíječka ráno jela normálně,ale cca po hodině do začalo blbnout a ani jsem se jí,ani notebooku nedotkl,prostě to začalo blbnout samo od sebe.
Teď,jak to píšu,mi to bez přerušování jede už asi 5 min.,ale čekám kdy se to zase vypojí.
E.: Ihned co jsem odeslal zprávu,tak se to vypojilo,zakřikl jsem to...
Přitom ta nabíječka ráno jela normálně,ale cca po hodině do začalo blbnout a ani jsem se jí,ani notebooku nedotkl,prostě to začalo blbnout samo od sebe.
Teď,jak to píšu,mi to bez přerušování jede už asi 5 min.,ale čekám kdy se to zase vypojí.
E.: Ihned co jsem odeslal zprávu,tak se to vypojilo,zakřikl jsem to...
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Tak jak jsem to nechal odpočinout,pořád to vypadávalo,cca po hodině jsem už asi půl hodiny měl 0% baterie,tak jsem nechtěl,aby se mi PC vypnul,tak jsem vypojil nabíječku a pak zapojil,ale hned jak jsem jí vyndal PC se vypnul,nabíječka přestala svítit a už se nechtěl zapnout.
Tak jsem to nechal do rána,s tím že to ráno už pojede...Ale nejelo,tak jsem to zkusil vypojit z notebooku a ze zásuvky,třeba to pojede.Za půl hodiny jsem k tomu přišel,zapojil a nabíječka začla svítit!Ale hned jak jsem zapl PC se zase furt odpojovala...Takže je si nabíječka rozbitá.
Ale pořád nemůu přijít na jednu věc...Když jsem nabíječku vypojil z PC,tak proč přestala jet i nabíječka?Přestala svítit a už to vůbec nejelo...Podle mě ta nabíječka nabíjela,ale jenom se tu neukázalo,takže jak jsem to vypojil,tak se to vyplo,ale to mi prostě nejde do hlavy,proč kvůli tomu přestala jet i nabíječka...
Tak jsem to nechal do rána,s tím že to ráno už pojede...Ale nejelo,tak jsem to zkusil vypojit z notebooku a ze zásuvky,třeba to pojede.Za půl hodiny jsem k tomu přišel,zapojil a nabíječka začla svítit!Ale hned jak jsem zapl PC se zase furt odpojovala...Takže je si nabíječka rozbitá.
Ale pořád nemůu přijít na jednu věc...Když jsem nabíječku vypojil z PC,tak proč přestala jet i nabíječka?Přestala svítit a už to vůbec nejelo...Podle mě ta nabíječka nabíjela,ale jenom se tu neukázalo,takže jak jsem to vypojil,tak se to vyplo,ale to mi prostě nejde do hlavy,proč kvůli tomu přestala jet i nabíječka...
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek