nejde uložit log
-
- Pohlaví:
Re: nejde uložit log
Jaká zase kompatibilita? Spustit jako Správce.
- Přílohy
-
- tipywin7_3_1.png (64.21 KiB) Zobrazeno 230 x
Nedalo mi to, a mně se tam po "pravém" kliknutí také objevuje toto:
Naštěstí mi nakonec vyběhne Poznámkový blok, takže spouštění jako správce nemusím použít. Taky bych nevěděl, jak!
Naštěstí mi nakonec vyběhne Poznámkový blok, takže spouštění jako správce nemusím použít. Taky bych nevěděl, jak!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To také platí jen pro W7 a možná Vistu ne pro XP
Tam se to spustí klasicky poklepáním!

Bohužel tu o OS ještě nepadla zmínka.
Ale k problému: Zkus se poprat s tímhle:
Je to z Tvého snímku a popsaný postup by měl odstranit tu chybu a pak by měl HJT bez problémů proběhnout.
Ale k problému: Zkus se poprat s tímhle:
Je to z Tvého snímku a popsaný postup by měl odstranit tu chybu a pak by měl HJT bez problémů proběhnout.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Zmínka o systému nepadla, ale je to jasný. S tím se není třeba prát. Důležitá je poslední věta: For Vista .....
Pokud se nenabídne po kliku pravým tlačítkem možnost Spustit jako správce, pak se zřejmě nejedná o Visty, ale právě o XP, pro která platí to, co jsem dal do rámečku, nebo se pletu? 

-
- Pohlaví:
Ano pleteš. Win XP v této nabídce nemá Spustit jako správce. To má jenom Vista a výše. Tak si to vyzkoušej. Na XP normálně poklepáním - dvojklikem.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Z kama máš HJT? Je to portable nebo instalační verze?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra