Noví moderátoři či VIP? (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Moderátor???

Anketa končí za 28 črc 2007 00:47

Baron Prášil
2
6%
Blue Spirit
2
6%
majkll
1
3%
James_Radlle
2
6%
fredik
4
13%
karlos
7
23%
mmmartin
4
13%
Weslo
3
10%
Jan Pašek
1
3%
petr.s
5
16%

Celkem hlasů: 31

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 19 dub 2007 23:30

Obrázek

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 dub 2007 17:34

To Baron Prášil: Gratuluji! Až budeš chtít poradit k manželství, jistě se i zde najde hromada rádců, Hi. To je samozřejmě žert. Ať se Ti daří.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 21 dub 2007 09:52

V oboru manželství bych asi dokázal poradit, ono dvaadvacet let s jednou ženskou jisté zkušennosti skýtá, ale v tomto oboru radit je ještě těžší, než kdekoliv jinde. Zde záleží, více než jinde, na konfiguraci a platí, že co sestava, to originál.
Přeji tedy šťastnou ruku při volbě komponent a spolehlivou funkci periferií :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 21 dub 2007 10:35

OT:
Také se připojuji ke gratulaci pane Barone. :D
Ale jak vidím, ty už jsi svého moderátora dostal, nebo je to spíše admin? :lol:

V této souvislosti mě napadlo, že bychom mohli oženit většinu svobodných uživatelů fóra, ti by tak dostali svého moderátora a žili by šťastně až do smrti. Protože já už moderátor jsem a 2 modi v rodině by nedělali dobrotu, můžu si prozatím zachovat svůj polosvobodný status. (To je samozřejmě vtip) :lol: :lol:

Je ale zajímavé si povšimnout, že podle odpovědí v již zmíněném topicu o moderátorech, ve většině případů chtějí nového moderátora svobodní uživatelé, zatímco ti ženatí už netouží rozšiřovat stav osob s více přidělenými právy, než mají oni sami (základem je mé vlastní pozorování prásknutých osobních detailů za dlouhou dobu na fóru, takže v případě nepřesností se omlouvám).

Nechci se nijak bouřit proti tomuto tématu a svůj souhlas s navýšením počtu moderátorů jsem vyjádřil už dříve, ale do tohoto hlasování se nezapojím. Dle mého názoru není demokracie nejlepší formou vlády (můžeme to vidět na naší politické scéně a nejenom na ní), ale dobře řízená diktatura je mnohem efektivnější. Nechám toto rozhodnutí proto plně na Ltb a pokud bude chtít ode mne radu, tak mu ji samozřejmě dám.
Ale musím říct, snad kvůli tomu, že vím co post moderátora obnáší, jsou v tomto hlasování jména, o kterých bych vůbec neuvažoval, také ti, co by se na to hodili, ale také tam vhodní kandidáti chybí.

To však neznamená, že bych vás chtěl nějak odradit. Určitě sdělte Ltb svůj názor tímto hlasováním.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 21 dub 2007 13:13

sice máte na to vlastní názor módové (to je v pořádku) ale přeci jenom váš názor na jednotlivé lidi je taky hodně důležitý a to by Admin (pokud se tak rozhode) měl od vás brát jako doporučení .
ps: ještě že Já tyhle problémy nemám 8)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 26 dub 2007 23:43

Jen reaguji na příspěvek výše. ANO, plně souhlasím, před pár dny jsem již naše moderátory o doporučení požádal 8) Kdo jiný než oni, členové pc-help teamu, by měl říci jméno, se kterým by rádi spolupracovali..

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 04 kvě 2007 00:46

Jen si dovolím malý update: za pomoci vás všech, dále za pomoci současných moderátorů a rovněž za pomoci vlastního rozumu ;-) byli vybráni 4 noví moderátoři PC-HELPu. Udělalo mi radost, že všichni 4 nabídku vzali :-) Byť třebas jen na zkušební dobu a potom uvidí....každopádně, tento víkend budou nově jmenování/nastaveni.... Díky všem.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 07 kvě 2007 00:36

Nové posily viz. článek zde.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”