Udržení teploty CPU - odhad
Udržení teploty CPU - odhad
Ahojte, chtěl bych znát váš názor (podle zkušeností nebo pouze odhad) jaká bude teplota CPU I5 3570 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001LIS s tímto chladičem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000X4A na maximální výkon v dlouhodobé zátěži a při klidu (plocha nebo net) při 4,5 Ghz a s deskou http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001PU9 . Zatím komponenty nemám a proto by mě zajímal váš názor abych případně mohl něco změnit
Díky moc

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Re: Udržení teploty CPU - odhad
S odpovědí se Ti nikdo nehrne, tak se místo odpovědi zeptám: K čemu Ti ty odhady teplot budou? Abys nakonec zjistil, až to dáš dohromady, že Ti bez zatížení jede na 25°C a pod plným zatížením na 50°C a někdo Ti tu napsal, že teploty budou o 5°C nižší a Ty začneš jančit, že se Ti to přehřívá? Mám zato, že s tím chladičem Noctua, který uvádíš, budou teploty více než přiměřené.
Jinak se omlouvám, ale tím, zda vůbec ty komponenty k sobě pasujou, jsem se neazabýval.
Jinak se omlouvám, ale tím, zda vůbec ty komponenty k sobě pasujou, jsem se neazabýval.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. V taktování se moc nevyznám a proto jsem chtěl pouze věděět hrubý odhad teploty na zmíněné frekvenci. Abych mohl případně zlevnit na chladiči nebo taktu. To že budu jančit tak to teda není pravda, nenapadlo by mě to ani ve snu kvůli takové banalitě jako je odhad - "jančit"
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Nemyslel jsem to vůbec ve zlém, jen vím, jak to tu občas chodí. Jinak v těchto věcech jsem asi skoro stejný laik jako Ty, takže zkus počkat, snad se ozve někdo, kdo Ti sdělí opravdu fundované a podložené skutečnosti. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vše do sebe zapadá a zmiňovaný chladič by měl takto přetaktovaný i5-3570K v pohodě utáhnout, ale jak je to s možnostmi základní desky, to ti s jistotou nepovím, neboť s ní osobní zkušenosti nemám.
Na českých webech jsem recenzi nenašel (pominu-li záměrně DDWorld), ale dle zahraničních webů a fór má ta deska dobré možnosti přetaktování a teploty po OC jsou její hlavní předností. Jen je tam prý špatný nativní software pro overclocking, ale to snad nebude problém.
Na českých webech jsem recenzi nenašel (pominu-li záměrně DDWorld), ale dle zahraničních webů a fór má ta deska dobré možnosti přetaktování a teploty po OC jsou její hlavní předností. Jen je tam prý špatný nativní software pro overclocking, ale to snad nebude problém.

Super ! To je ta informace co jsem chtěl vědět. Díky všem za rady a ještě počkám jestli ještě někdo.... ale to hlavní už mi bylo sdělěno.
Fakt díky

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nz. Pak se můžeš podělit i zde na fóru (topicy s taktováním), jak ti to půjde - někdo může řešit podobné dilema jako ty a na českých webech pravděpodobně odpověď nenalezne. 

Jasně není problém. Až přijde, což by mělo být do měsíce tak dám určitě vědět 

Naposledy upravil(a) Ltb dne 02 lis 2012 09:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma zbaveno OT příspěvků
Důvod: Téma zbaveno OT příspěvků
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1769
-
od dansons
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 11:17