Dobrý den,
Nevěděl jsem kam mám stávající problém napsat (SW/HW) tak to píši sem.
Většinou jednou za den mi spadne zvuk, at neslyším na Skype hovor, či přehrávání písniček nebo videí. K tomu, když např.zapnu video na youtube, tak se "seká" (nejde plynule). Po restartování PC je zase všechno v pořádku.
Všechny ovladače (grafika, zvuk. karta, MB) mam stažené podle nejnovějších verzí kompatibilní s HW prvky. Skoušel jsem i reinstalaci Windowsu, bezúspěšné. Chyba tu stále je, a nevím kde.
Předem děkuji za odpověd.
Vypadávání zvuku + přehrávání videí
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadávání zvuku + přehrávání videí
Vítám Tě na Pc-help! Jak vidím, tak věříš v naše mimořádné schopnosti, ale musím Tě ujistit, že žádné mimo smyslové vnímání tady nikdo zatím nemá. Budeš nám tedy prozradit jaký máš PC (složení) a jaký nainstalovaný OS a případně rychlost připojení. Pro začátek vyčisti PC třeba programem Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu) a pak spusť kontrolu disku s opravou případných chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem to doplnil. Děkuji za info.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není uvedena základní deska a s tím souvisí i používaná zvuková karta, pokud tedy nemáš ZK samostatnou. Předpokládám, že ve Správci zařízení není u zvukové karty ?, nebo !. Ccleaner a kontrola disku nepomohla?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3893
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4709
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1794
-