Ovladače..
Ovladače..
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaký program který je zdarma a vyhledá mi všechny ovladače zastaralé atd které potřebuju a tak a nainstaluje mi je nebo je přes ně stáhnu. A ještě mám ovladač na grafice z roku 2011 a to mi příjde docela staré a ovladače jsem aktualizoval přes AMD stránku přes jeden program autodetect. Tak jestli mi nemůžete vyhledat novější na tyto grafiky AMD Radeon HD 6400M series a AMD Radeon(TM) HD 6520G. Předem díky doufám že mi pomůžete. 

Re: Ovladače..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Už jsem byl poučen z reakcí větších odborníků než já: SlimDrivers se nedoporučuje, často napáchá více škody než užitku. Bohužel jiný Driver Updater, který by byl zadarmo, neznám.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kdysi jsem používal vyhledávač aktualizací ovladačů od Ashampoo. Použil jsem ho dvakrát a dvakrát byla výsledkem jeho činnosti modrá smrt. Už ho nepoužívám.
Ono s ovladači je to tak trochu jako s BIOSem: nedoporučuje se je aktualizovat jen proto, že mít aktuální ovladače (BIOS) je prostě IN, ale jen v případě, že něco nechodí .

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Asi tak, sem tam do toho každý vrtáme a pak se divíme...
On ten SlimDrivers jako i placené verze umí dělat zálohu, takže když se někdy splete jde udělat obnovu ze zálohy, ono ikdyž si je stáhneš ručně stejně nemusí sedět, nedávno jsem tak pokoušel u grafiky neseděly hned dvoje po sobě jdoucí, takže vždy jsem se vrátil k původním/posledním co seděly, sedlo si to až s další verzí....
On ten SlimDrivers jako i placené verze umí dělat zálohu, takže když se někdy splete jde udělat obnovu ze zálohy, ono ikdyž si je stáhneš ručně stejně nemusí sedět, nedávno jsem tak pokoušel u grafiky neseděly hned dvoje po sobě jdoucí, takže vždy jsem se vrátil k původním/posledním co seděly, sedlo si to až s další verzí....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2848
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3397
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4645
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 2961
-
od petr22