Dobrý deň ,
reinštalovala som si na netbooku OS windows 7 . Odvtedy mám problém s rozlíšením obrazovky . Obrazovka je neprimerane roztiahnutá na výšku a napríklad fotografie sú deformovane roztiahnute . V nastaveniach mám rozlíšenie 800x600 , a nejde to zmenit . Pred reinštaláciou som tam mala možnosť si vybrať rozlíšenie obrazovky a na 1024x768 to bolo idealne . Mám Asus EeePc 1011PX . Neviem vôbec v čom je chyba , nakolko sa v PC až tak velmi neorientujem ,chcela by som vás požiadať o radu . Dakujem . Na ukážku dva print screeny .
Nejde zmenit rozlisenie obrazovky Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zmenit rozlisenie obrazovky
Musíš si nainstalovat ovladače grafické karty. Najdeš je na CD co bylo k notebooku/na webu ASUSu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Nejde zmenit rozlisenie obrazovky Vyřešeno
Vítej na PC-help!
Ten ovladač najdeš tady http://support.asus.com/Download.aspx?S ... X&p=20&s=1
Zadej OS (u Tebe Win7), pak Downloads, otevři záložku VGA a stáhni a nainstaluj ten novější
Ten ovladač najdeš tady http://support.asus.com/Download.aspx?S ... X&p=20&s=1
Zadej OS (u Tebe Win7), pak Downloads, otevři záložku VGA a stáhni a nainstaluj ten novější
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4346
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
-
- 0
- 1732
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6219
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”