Windows 7 černá obrazovka po startu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

RiseCZ
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 černá obrazovka po startu

Příspěvekod RiseCZ » 20 lis 2012 16:23

Zdravím,

Mám takový problém,už jednou jsem se zde na foru ptal na nějaký "tutoriál" co udělat s PC když se vám zobrazí černá obrazovka s kurzorem myši.Problém jsem vyřešil s "Poslední možnou funkční konfigurací".Nějakou dobu PC fungoval a asi po 3 dnech zase černá obrazovka.
A ted nastal skoro každodenní problém.Jakmile přijdu a zapnu PC tak se mi zobrazí černá obrazovka s kurzorem myši no a já poté celý počítač restartuji a on mě poté automaticky nabídne opravu systému.Oprava se jako vždy zadaří a počítač jede jak má.Ale druhý den se děje opět to stejné zase černá obrazovka s kurzorem a zase to nabízí opravu.
Tímto žádám o jakoukoli radu jak to spravit,protože mě opravdu nebaví každý den tohle dělat pořád dokola.Nemůže to být nějaký vir ?
Díki moc všem za případné rady :)
PS : Někdy to vydrží třeba i 2 dny.
PC sestava :
Značka PC - HAL 3000
Grafická karta - NVidia GeForce 9500 GT
Procesor - Pentinum Dual-Core 2.6 GHZ

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Windows 7 černá obrazovka po startu

Příspěvekod Pic » 20 lis 2012 16:59

Doporučuji kontrolu paměti RAM programem Memtest, nebo GoldMemory, vyčištění PC třeba programem Ccleaner a to i registry (povolit jejich zálohu) a spustit kontrolu disku s opravou případných chyb. Jestliže bude i po té trvat problém doporučuji vložit log z programu HijackThis do stejnojmenné sekce a požádat o pomoc.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

RiseCZ
nováček
Stav:

Re: Windows 7 černá obrazovka po startu

Příspěvekod RiseCZ » 20 lis 2012 17:29

Děkuji,vyzkouším vše pak se ozvu :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek