PC za 12 000
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC za 12 000
Corsairky, Patriotky, Kingstony, Mushkin, Crucialky jsou kvalitnější a spolehlivější.
Z toho tvého výběru možná tak Kingstony. Je lepší šáhnout po ověřené značce, která bude na 100% fungovat s danou základní deskou.
A-DATA a Kingstone jsou to nejlepší co na trhu je.
A-DATA a Kingstone jsou to nejlepší co na trhu je.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
A na to si přišel jak? Corsair, Geil, Mushkin, G. Skill, Samsung jsou nejlepší značky, možná i ten Kingston.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
A-DATA teda nejsou nejlepší ani z daleka.
Podívej se na google, a vyhledej si, jaké RAMky se ve světě doporučují, na prvním místě Corsair, na druhém Kingston (i když nechápu proč) atd.
A samozřejmě Samsungy, ale ty u nás nejsou k dostání.
Podívej se na google, a vyhledej si, jaké RAMky se ve světě doporučují, na prvním místě Corsair, na druhém Kingston (i když nechápu proč) atd.
A samozřejmě Samsungy, ale ty u nás nejsou k dostání.
G. Skill kvalitní jsou, ale taky to jsou herní RAMky ( navíc dosti drahý ). Ale to nemění nic na tom že A-DATA a Kingstone mají nejlepší poměr cena/výkon.
Vy si dávejte a doporučujte jaké RAMky chcete, tak jako to dělám já. Záleží jen na kupujícím co zvolí.
Já si za svým tvrzením stojím a kupuji jedině A-DATA nebo Kingstone. Následně je doporučuji i dále.
Vy si dávejte a doporučujte jaké RAMky chcete, tak jako to dělám já. Záleží jen na kupujícím co zvolí.
Já si za svým tvrzením stojím a kupuji jedině A-DATA nebo Kingstone. Následně je doporučuji i dále.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale tohle není věc názoru.
Tohle je věc čistě o kvalitě daných RAM, a ať se ti to líbí nebo ne, tak Kingstony ani A-DATA mezi nejkvalitnější nepatří.
Tohle je věc čistě o kvalitě daných RAM, a ať se ti to líbí nebo ne, tak Kingstony ani A-DATA mezi nejkvalitnější nepatří.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nj. Jde o to, jestli nejkvalitnější=nejspolehlivější. Kingstony jsou rozhodně spolehlivé a do normálních sestav bych asi nic jiného nedával. Co se týče poměru kvality/požadovaného výkonu, tam už se neřadí (jestli se výkon RAM nějak vůbe liší).
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak říkám, mi nejde o to dostat co nejlepší výsledek v benchmarku na RAMky, to je směšné - jde o to, dostat nejkvalitnější možné za tu cenu.
Dik vsem za pomoc, nakonec jsem to sestavil takto http://www.czc.cz/f57b47bevohnbb43rkevpqb37g/seznam
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”