myš USB

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

evi
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

myš USB

Příspěvekod evi » 07 kvě 2007 13:08

Ahoj, pripojil jsem mysaka USB k PC Win XP a zapnul ale mys se ani nehla, tak jsem ji znova pripojil zepredu a napsalo mi to ze je to pro XP nezname zarizeni, co s tim :x , u mysi nebylo zadne cd ani disketa ale XP s SP2 by to meli mit v maliku, ne? DIK

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 kvě 2007 13:33

Ve správci zařízení se jukni jestli jí tam vidíš. Pokud máš prechodku USB PS2 zkus ji lupnout do PS2 jestli se náhodou nechytne. Jinak to vypadá že ti wokna nenašli ovladač. v tom řípadě se zkus juknout na stránky výrobce myši najít a stáhnout ovladač.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

evi
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod evi » 07 kvě 2007 13:53

No ve spravci zarizeni to nevidim, prechodku nemam ale PS2 normal funguje a ovladace jsem zadne nesehnal ani na strankach http://www.eurocase.cz tak mam asi proste pech

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 kvě 2007 13:59

Výrobce tý myši? Genius, Logitech a pod. Nebo sem hoď typ pokusíme se hledat spolu. Ze spodu na myši by měl být typový štítek zkus zadat typ myši do Google snad tě to někam pošle.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

evi
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod evi » 07 kvě 2007 14:23

Takze je to tahle krasavice http://www.nakupni-dum.cz/eurocase-mous ... -dp-37176/ ale XP Home mi pisou ze zarizeni nelze rozeznat. Dole je psano MODEL: MO-001 S/n: 060500652.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 kvě 2007 14:38

S ovladačem sem na tom zatím stejně jak ty nic. Připoj myšku a zkusíme následující start - ovládací panely Přidat odebrat HW zks to projet jestli se to nechytne.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”