Ahoj,
prosím vás o radu.
Potřebuji se přeinstalovat Windows 7 (64-bit) verze na NTB Asus K52JK. Pro získání image OS používám AI Recovery Burner, který je přímo v Asus dodáván. Je vyžadováno 5 DVD. Všechno probíhalo dobře, dokud se nevypálilo čtvrté DVD. Vložil jsem páté, ale program pořád píše, že je nezapisovatelé :/.
Prosím poraďte mi. Děkuji.
AI Recovery Burner
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: AI Recovery Burner
A dal si tam tedy jiné?
Toto platí pro Asus.
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
Toto platí pro Asus.
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, vyzkoušel jsem asi 5 různých DVD a pořád stejný problém. Jinak - když už jsi to nakousl - by mě zajímalo, jak dostat tov. nastavení OS ze skyté části disku. Ve správě disků mi to píše, že má volných 16GB ze 16GB, což je divné... (Ale nic takového jsem neodstraňoval)
-
- Pohlaví:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím z obnoveného systému a díky za radu :). Mám ale ještě jednu prosbičku. Byl bys tak hodný a napsal, co by bylo dobré si stáhnout (chipset)? Našel jsem oficiální stránky notebooku, ale nejsem si jistý, co všechno stáhnout... (mám 64-bitový systém)
Link na ofic. web mého NTB:
http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52JK/#download
Link na ofic. web mého NTB:
http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52JK/#download
-
- Pohlaví:
Máš to tam. Vybereš systém a potom chipset, audio, snad grafiku, atd. Čemu nerozumíš?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”