OT - konec světa. Nová zpráva ?
Re: OT - konec světa. Nová zpráva ?
Krestane dodnes tvrdi, ze zelva je ryba a to ze je zeme kulata uznali teprve v roce 1986
Není. A jsem křesťan. Jestli si chceš vymejšlet nějaký trapný fóry na křesťany, tak jdi jinam.
Just Fucking Google It!
Nemám strach že bude zítra konec světa, mám spíše obavy že se nic nezmění. Když jsem si přečetl ve zprávách že si poslanci zvedly platy, pěkně mi to hnulo žlučí. V době kdy hlásají něco o krizích a utahování opasků - chce se mi z nich zvracet...
Pruský král Fridrich Veliký prohlásil o křesťanství toto:
"Starý metafyzický výmysl plný samých zázraků, rozporů a absurdit, zplozený vzrušenými představami Orientálců a pak šířený do naší Evropy, kde si ho přisvojili fanatici, přičemž někteří pleticháři předstírali, že je přesvědčilo, a někteří blbečci mu opravdu uvěřili."
Tux: Víra v boha a křesťanství jsou dvě nesouvisející věci, prostě to neber tak vážně. Spíš zkoumej kdo a k čemu ho používá. A co se biblického konce světa týká, tak některá znamení se v nedávné době objevila...
Akorát by mě zajímalo kdy se konečně aktualizuje Bible, protože Velký třesk je papežem uznaný počátek Vesmíru už od roku 1965!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Seřiďme si hodinky > http://kuc.cz/8ma3c8 .....
Neměli bychom oslavit Nový rok dnes ve 12:11 .....
a zatr satr, doma je "jenom" RUM .....

Neměli bychom oslavit Nový rok dnes ve 12:11 .....

a zatr satr, doma je "jenom" RUM .....

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Samozrejmne ze zelva neni ryba - vysvetli to ale ve Vatikanu, ktery zelvu uznal za rybu aby mohlo byt zelvi maso pouzivano jako postni jidlo
Coz je skutecnost, kterou si muzes snadno overit ze jsem si ji nevymyslel
Kdyz uz jsme u toho konce sveta, Mayove nepredpovedeli zadny konec sveta, ale navrat vladcu hvezd - at uz to znamena cokoliv. Navic je tu pomerne velka pravdepodobnost, ze to datum z mayskeho kalendare je spocitane chybne - tedy neni to 21.12.2012 ale pozdeji.

Coz je skutecnost, kterou si muzes snadno overit ze jsem si ji nevymyslel
Kdyz uz jsme u toho konce sveta, Mayove nepredpovedeli zadny konec sveta, ale navrat vladcu hvezd - at uz to znamena cokoliv. Navic je tu pomerne velka pravdepodobnost, ze to datum z mayskeho kalendare je spocitane chybne - tedy neni to 21.12.2012 ale pozdeji.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 21 pro 2012 13:03, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
Vysvetli to ale ve Vatikanu, ktery zelvu uznal za rybu aby mohlo byt zelvi maso pouzivano jako postni jidlo
Z toho plyne, že pokud se to křesťanovi hodí, tak může být cokoli čímkoli.

Konec světa je jen zmedializovaná sračka..Májové nikdy nic takového nepředvídali (dokonce i dnešní pozůstalí Májové se nad tím pozastavují a když tam přijeli turisti, tak si mysleli, že jim asi jeblo
)
Má nastat jen jakási změna, o které ani nemusíme vědět..každopádně apokalypsa už nastala, když se "to" dostalo do vlády.

Má nastat jen jakási změna, o které ani nemusíme vědět..každopádně apokalypsa už nastala, když se "to" dostalo do vlády.
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zkuste si teď na seznamu vyhledat konec světa 2012 

-
- Pohlaví:
Tak zase nic...Nepadla aspoň třeba vláda? nebo nevyhodili zase nějakého ministra?
Krome dvou kraliku co nasli policajti na pochuzce u popelnice zatim nic
Vzhledem k casovemu posunu proti Mexiku je jeste dost casu aby se neco stalo
Odhaduju ze nejvetsi uzitek z toho budou mit dneska prodejci suvenyru v Chichen Itza
Vzhledem k casovemu posunu proti Mexiku je jeste dost casu aby se neco stalo
Odhaduju ze nejvetsi uzitek z toho budou mit dneska prodejci suvenyru v Chichen Itza

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 908
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 10:59