Počítač do 20 000 - hry, video
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač do 20 000 - hry, video
To se může stát u každého zdroje a na to je tady záruka že?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Hlavně nejhorší co můžeš udělat u skládaného PC, zavřít ho na 2 měsíce do skříně. Co když něco nefunguje, při přepravě se něco poškodilo (utrhlo), jak to budeš po 2 měsících prokazovat? To by sis měl s rodiči ujasnit a alespoň to zapnout a nechat běžet den na nějakém testu.
K tomu pískání. Podobných diskuzí je na netu celá řada. Když jsem kupoval svůj Seasonic, všude se psalo jak je špatně navržený a hlučný. Ani po 1,5 roce provozu o něm nevím. A narazit můžeš u každého zdroje. Mám X nefunkčních Seasonic zdrojů a nemůžu z toho vyvodit, že Seasonic dělá špatné zdroje, protože Y jich je naprosto spolehlivých i při vysokých zatíženích.
NeOEM Corsair dávám do lepších PC a bohužel Tvé tvrzení z diskuzí nemohu potvrdit.
K tomu pískání. Podobných diskuzí je na netu celá řada. Když jsem kupoval svůj Seasonic, všude se psalo jak je špatně navržený a hlučný. Ani po 1,5 roce provozu o něm nevím. A narazit můžeš u každého zdroje. Mám X nefunkčních Seasonic zdrojů a nemůžu z toho vyvodit, že Seasonic dělá špatné zdroje, protože Y jich je naprosto spolehlivých i při vysokých zatíženích.
NeOEM Corsair dávám do lepších PC a bohužel Tvé tvrzení z diskuzí nemohu potvrdit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Ahoj, tak počítač mám trochu dříve a musím uznat, že je to fakt dělo, všechny hry zatím, které mám tak jdou na max grafiku a úplně v pohodě. BF3 dostanu na vánoce tak pak taky řeknu. Jediný problém je ten hluk, když mi to přišlo, tak to jako bylo celkem hlučný, no možná pro někoho ne, ale já měl trochu jinou představu o hlučnosti. Každopádně jsem se trochu šťoural v SpeedFan a nastavil jsem si regulaci větráků k takovému, aby to bylo tiché dle mých představ. Počítač se snad nezahřívá, to nevím a proto sem píšu.
Dávám sem teplotu při normálním používání po mé regulaci větráků. Při záteži se to zvedne pouze o pár stupňu nahoru, žádný extrém.
Jsou teploty OK?

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 01:35) ---
A ještě otázka, proč se větráky - Pwm2,Pwm3 netočí, když je nastaveno 65%?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 02:12) ---
ještě píši že v krabici je víc než 1 větrák takže by se jich mělo více nastavovat ne?
Dávám sem teplotu při normálním používání po mé regulaci větráků. Při záteži se to zvedne pouze o pár stupňu nahoru, žádný extrém.
Jsou teploty OK?

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 01:35) ---
A ještě otázka, proč se větráky - Pwm2,Pwm3 netočí, když je nastaveno 65%?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2012 02:12) ---
ještě píši že v krabici je víc než 1 větrák takže by se jich mělo více nastavovat ne?
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
je to individuální . zdroj se dá snad i vymenit kdyby neco ne ? tak nam pak napis po vanocich jak jsi se sestavou spokojen :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Pro 21, 2012 8:45 am) ---
Vysoký výkon je vykoupen teplotou a vyšším hlukem snad jen nejake super hyper vodní a dusíkové chlazení by bylo skoro bez hluku ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Pro 21, 2012 8:45 am) ---
Vysoký výkon je vykoupen teplotou a vyšším hlukem snad jen nejake super hyper vodní a dusíkové chlazení by bylo skoro bez hluku ...
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
V počítači není nic, co by mělo dělat hluk při běžné práci. Zkus to otevřít a poslouchat, třeba je tam nějaký špatný ventilátor.
Jinak teploty jsou v pohodě.
Jinak teploty jsou v pohodě.
Je to v pohodě když to hodím na 50% :) Měl jsem představu že to třeba bude tiché jako notebook v minimální zátěži
když to dám na 50% tak se to k tomu blíží..

Možná je to tam špatně uchycené, nevím, ale například při renderování v sony vegas se má hluk ventilátoru zvětšit? U mě i při maximální zátěži to pořád jede stejnou hlasitostí..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš zjistit, který ventilátor je hlučný. Můžeš jít metodou pokus omyl, kdy je postupně budeš zkoušet rukou zastavovat. Až hluk přestane, jsi doma.
Vždycky se radši zeptej někoho známého,kdo pc rozumí,když tomu nerozumíš ty,protože na ty sestavy,co ti tu někdo složí,bych moc nespoléhal.Nechápu,proč sis to obědnal,aniž by sis přečetl recenze.Promiň,ale tohle je debilismus.
Myslíš, že tady lidi neví, co dělaj? Koukal ses, co d1amond složil? Já bych naopak spoléhal právě na ty sestavy, co tady sestavují.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nasi praci je doporucit autorovi co si ma koupit, ale jestli si to umi sestavit, nebo neco nainstalovat - to uz neni v nasi rezii...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
to je jedno když si ten speedfan dám na 50% tak je to oukej 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1101
-
od extrem