Windows 8, existuje ještě horší OS? Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Petison
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 8, existuje ještě horší OS?

Příspěvekod Petison » 24 pro 2012 22:02

Když si tam doinstaluješ Classic Shell a tím zrušíš ten původní start panel,tak desktop jako takovej je vpohodě.Funguje mi tam zatím vše co potřebuji.Dá se na to zvyknout.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 pro 2012 22:03

PC to rozhodně nezpomalí. Co jsem měl možnost vyzkoušet W8, tak se mi líbily. Hry mi na nich jely líp. Dokonce i hry, které se na W7 nespustily z integrované grafiky v CPU jely. FPS vyšší. Rychlost systému a náročnost na HW je dle mě nižší než u W7. Metro se dá samozřejmě vypnout. Pak to vypadá jak klasické W7. Nevidím v tom problém. Spíše to vypadá jako nějaká módni vlna nadávání na W8...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 24 pro 2012 22:12

Ani ufrkaná GTA IV tam nejde... Strašný OS. O Skypu v metru ani nemluvě... strašně nepřehledný! Navíc: Nainstaloval jsem aktualizace Windows, nešel ani reset. Musel jsem vytáhnout baterii, aby se to nahodilo. Po resetu to jakž, takž jede. Wi-Fi blbne, IE pořád padá. Neskutečné! A mohl bych pokračovat... Tomu říkáte Windows? Já tomu říkám hromádka neštěstí + šrot, který sestavil nějaký moula... :cry:
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 24 pro 2012 22:14, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 24 pro 2012 22:13

Petison píše:Když si tam doinstaluješ Classic Shell a tím zrušíš ten původní start panel,tak desktop jako takovej je vpohodě.Funguje mi tam zatím vše co potřebuji.Dá se na to zvyknout.

No, ještě donedávna se říkalo, že systém který musíš před prvním použitím dva dny štelovat k obrazu svému je Linux. Ten Micro$oft fakt okopíruje úplně všechno :lol: :lol: :lol:

Před pár lety jsem viděl seznam deseti nejhorších operačních systémů všech dob, z Redmondu tam byly čtyři:
MS-DOS 4, Windows 1, Windows Millenium, Windows Vista.
Wosmičky znám zatím jen z obrázků a doslechu (spíš negativně), možná že na dotykový tablet by to bylo vhodné, ale u desktopu mi to přijde jako pořádné šlápnutí vedle. A nebo, spíš než vedle, šlápnutí přesně do...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

LUKAS2107
nováček
Stav:

Příspěvekod LUKAS2107 » 24 pro 2012 22:17

memphisto píše: Spíše to vypadá jako nějaká módni vlna nadávání na W8...

to sem zažil s Vistou, ale jak sem psal mam ji 5 let. myslim ze se na to da zvyknout, me by na W8 vadila jen kompatabilita s hramy

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 24 pro 2012 22:18

Jak píšu, tomu říkáte OS?

Ani ufrkaná GTA IV tam nejde... Strašný OS. O Skypu v metru ani nemluvě... strašně nepřehledný! Navíc: Nainstaloval jsem aktualizace Windows, nešel ani reset. Musel jsem vytáhnout baterii, aby se to nahodilo. Po resetu to jakž, takž jede. Wi-Fi blbne, IE pořád padá. Neskutečné! A mohl bych pokračovat... Tomu říkáte Windows? Já tomu říkám hromádka neštěstí + šrot, který sestavil nějaký moula... :cry:
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 24 pro 2012 22:23

Skype v metru mi taky nevyhovuje,ale není problém nainstalovat klasický Skype .IE mi jede naprosto v pohodě a startuje neuvěřitelně rychle.celkově mi jedou osmičky svižně.Líbí se mi SkyDrive v metru.Jedním klikem si můžeš prohlížet např. fotky co máš uložené u SkyDrive.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 pro 2012 22:37

To je jenom o zvyku...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 24 pro 2012 22:42

Všechno je to jen o nastavení, jak už zde bylo napsáno když to dobře nastavíš a trošku si to vyladíš bude to jak sedmičky a pojede to lépe...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 pro 2012 23:15

Pro masochisty dobrý, ty si ho ještě chválí :lol:

Helik
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Helik » 24 pro 2012 23:36

Tak jsem dostala notebook...s OS Windows 8...hrůůůůza, jsem z toho špatná...a to jsem si myslela, že si to zformátuju a dám si win xp, které jsem měla na starém noteboku. Ale jak to vypadá, tak na to nemám...do biosu se nedostanu, zformatovat to zjevně nejde, či jde, ale nevim jak. No jsem z toho lama. Nevíte někdo, dá se ten operační systém zformatovat a instalovat jiný os. Mám legální xp.

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 24 pro 2012 23:38

To už tam nech radší 8mičky.XPčka nevyužijí výkon toho noutu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”