Zdravim, chtěl bych se zeptat co mám dělat když mi praská v reprákách. Zvukovou kartu mam integrovanou a reproduktory jsou staré, ale pár lidí mi říkalo, že se musí upgradnout BIOS nebo že to je těma reprákama jestli někdo ví čím to může být a co s tím udělat, tak mi prosim poraďte.
Díky za odpovědě
Praskani v reproduktorech
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš-li vpravo dole na liště symbol reproduktoru, klikni na něj levým myšítkem a zvol Otevřít ovladač hlasitosti a stáhni jezdce úpravy hlasitosti u nepoužívaných dolů t.j. na minimum. Tak můžeš vyzkoušet, kde se to do karty dostává. K tomu nastavení se též dostaneš - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Hlasitost - Upřesnit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tom případě v nastavení zvuku nebo v přehrávači sniž basy. Vypadá to, že repro už můžou být kapánek "vyřvané". Tím spíš, jestli si hudbu rád "osolíš..."
Ono, když to přeženeš s basy, umí repráky pěkně střílet, párkrát už se mi to stalo. Myslel sem, že snad vyskočí z bedny ven.
Ono, když to přeženeš s basy, umí repráky pěkně střílet, párkrát už se mi to stalo. Myslel sem, že snad vyskočí z bedny ven.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
S tím co jsi zapoměl, jsi mi připoměl, že by to mohlo být přívodním lankem, mezi fastonem na koši reproduktoru a vývodem cívky na membráně. Toto lanko je utkané ze syntetických vláken a tenkých měděných drátků. Po pár měsících až letech, to závisí na intenzitě hraní, se drátky ulámou a lanko, byť vypadá, jako zdravé, občas nevede. Nebude to nakonec i tvůj případ?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
j
podle toho co píšeš,že když připojíš discmana,nebo mp3 player tak to nepraská.tím pádem by to mohlo(mělo)být v compu.má rada na zkoušku zkus zajet do nastavení AC3 (codeky).
taky jsem flashoval zvukovku,zkus to.

taky jsem flashoval zvukovku,zkus to.

Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 11 kvě 2007 22:36, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když přidáváš potenciometrem na bedničkách, prská to?
BTW zkus připojit místo repráků sluchátka nebo jiné bedničky zda to bude stejné...
BTW zkus připojit místo repráků sluchátka nebo jiné bedničky zda to bude stejné...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”