Zdravím, znáte ňáký program (pokud vůbec je), který dokáže dotyčný software do puntíku odisntalovat včetně všeho co se nainstalovalo i mimo kořenovou cestu?
Uvedu příklad: Teď používám Revo Uninstaller a dával jsem pryč hru Far Cry, program ji v Program files smazal celou a následně ještě udělal scan aby vyhledal všude možně pozůstalé soubory, co našel smazal. Následně jsem ještě ze zvědavosti udělal svoji manuální kontrolu a co nenašel - v Users-AppData zbyly zbytečně po hře dvě složky a v Editoru registru (kde mimo jiné program taky mazal) jsem ručně vyhledal a smazal ještě 5 pozůstalých registrů. Všechny obsahovaly slova "Far Cry", tak proč je program nesmazal taky a zbytečně je nechal? Neznáte tedy kvalitnější program který pročištuje líp?
Program na kompletní odinstalaci
Program na kompletní odinstalaci
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 05 led 2013 01:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Program na kompletní odinstalaci
Já používám Your Uninstaler a bez problémů. Ale musím dodat, že dále po to nepátrám. Máš to koupené, nebo nějaký trial?
Mám Free verzi, ale je i Pro. Zkusil jsem ten Your Uninstaller a ač se tedy tváří pokročileji, tak zanechává ještě větší bordel.
Obojí mám nastaveno na nejdůkladnější čištění.

Musíš si nejdřív nainstalovat ten uninstaller, a pak teprve ty aplikace který chceš odinstalovávat. To proto, aby si ten program mohl nalogovat co všechno se v PC změnilo. Nevim jak je to u těhlech SW řešený, nepoužívám, ale asi musíš mít v tray nějakou utilitu která to monitoruje.
Just Fucking Google It!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsem Ashampoo unistaler. Funguje, ale záznam stavu před instalací a po odinstalaci je tak časově náročný (napž i 10 minut), že jsem ho přestal používat. Jelikož se musí používat neustále, jinak při odinstalaci udělá víc nepořádku, než užitečné práce. A čekat minuty při instalaci čehokoliv mě irituje. Občas i jednu instalaci detekuje jako několik po sobě jdoucích instalací s opětovnou detekcí stavu. To byla poslední kapka a programu jsem se zbavil.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Pohlaví:
Pánové, něco děláte špatně. Já žádný podobný problém nemám a odinstalování včetně registrů trvá max. půl minuty.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi používám špatný program.
Až rozběhám PC (vyhořela základovka), můžu hodit na YT záznam, jak to probíhá. Ještě že jsem ho nekupoval. Byla plná veze v Chipu, jenž mám předplacený.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5867
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4822
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6223
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3605
-
od RostislavC