ahojte , je tu taka otazka že ako si zistim ci mam model shader 3.0 ?
lebo ja osm si isty že mam lebo hry s model shader 3.0 mi isli vtedy .
lebo mal som xp _ nfs hp 2010 mi islo vtedy dal som windows 7 a písalo mi že nespusti bo nemam model shader 3.0 takže dal som si s5 xp a chcem vediet : ako si mam zistit ci mam model shader3-0 ?
Mám shader model 3.0 ? Vyřešeno
Re: mám shader model 3.0 ?
Máš
Shader 2.0
Shader 2.0
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mám shader model 3.0 ?
Třeba jsi měl tu hru jinak nastavenou. Pro emulaci používají třeba 3D Analyzer, ale v tomto oboru nemám zkušenosti. To co hraju já, patrně nepamatuješ.
Hardwarově řešené pixel shadery budeš mít stále 2.0 (musel bys mít jiný grafický akcelerátor) Co se týká softwarové emulace pixel shaderů 3, prostě se poohlédni po herních fórech.
Hardwarově řešené pixel shadery budeš mít stále 2.0 (musel bys mít jiný grafický akcelerátor) Co se týká softwarové emulace pixel shaderů 3, prostě se poohlédni po herních fórech.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”