Best fotopapir

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Best fotopapir

Příspěvekod James_Radlle » 29 kvě 2007 12:04

Zdravim, poradte mi dobry leskly fotopapir 10x15 za rozumnou cenu, budto hned typ nebo staci znacka vyrobce. Vlastni zkusenost vitana. :wink:

Tisknu myslim si na dost kvalitni tiskarne Canon MP810 a tak chci i dobry fotky:wink: ale nemam cas ani chut testovat nekolik znacek pricemz vetsina baleni ma tak 100 a to by se prodrazilo :lol:
Počítač: ANO! :bottle:

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 29 kvě 2007 12:38

Každý výrobce tiskárny má vlastní doporučení pro používání fotopapíru. Obecně si však myslím (po dlouholetých zkušenostech s tiskem), že na dnešním trhu si můžeš vybrat papír v širokém spektru kvality. Já tedy používám lesklý bílý ve formátu A4 po 10 nebo 20 kusech, a také formát pohlednicový v balení po 50 kusech. Jediným důležitým faktorem je to, pro jaký typ tiskárny to potřebuješ (inkoustová nebo laserová). Prodavač ti v prodejně určitě poradí.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 29 kvě 2007 14:43

A jaka je gramaz toho tvyho papiru?

Btw.: neber to zle a tohle prave nesnasim - ze ti nekdo v obchode poradi, protoze za pultem sou vzdycky nejvetsi lamy a stejne vedi hovno a nakonec doporuci to nejdrazsi nejlepe certifikovany:-) papir k danne tiskarne od stejneho vyrobce. Jinak temhle typkum se snazim vyhybat a proto chodim na pcehelp.
Existuje spousta vyrobcu a pochybuju ze papir od HP ikdyz nema doporuceni na tiskarny canon bude horsi. (jak by taky mohl byt doporucovan :lol: ) To same jsem resil pri kupovani cartridge nakonec jsem vzal neznackovou a rozdil neni poznat :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”