Ahoj,
při dnešním prohlížení internetu se mě oběvila stránka, že byl můj pc zablokován policií ČR. Chtějí po mě 2000Kč.
Při googlení jsem našel, že se jedná o vir. Chtěl jsem s tím teda skoncovat v nouzovém režimu ale jaksi se mě na účtě administrátor oběvilo heslo. Snad nikdy jsem si na účty heslo nedával, tak bych chtěl poradit, jak se do toho účtu dostanu.
Na jiném fóru i zde jsem našel článek se stejným nebo podobným problémem.
A jestli se najde někdo, kdo už tento vir zlikvidoval, tak prosím o radu jak na to. Jinak musím postupovat podle toho co jsem vygooglil.
Prosím o pomoc.
Děkuji.
Edit: Přidávám foto: http://www.2i.cz/c7186b4192
Edit: Heslo bych dokázal změnit, kdyby šel spustit účet, na kterým se mě stal tento problém a jiný účet nemám.
Zablokovaný počítač policií ČR Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zablokovaný počítač policií ČR
Už si tu dost dlouho abys věděl že obrázky se vkládají jako příloha přímo sem! Krom toho je dobré a slušné ten obrázek upravit tak, aby byl čitelný. V tomto případě otočit o 90 st.
Co se týká tvé věci, pak se to zde řeší už několik měsíců. Je dobré používat Hledat.
Co se týká tvé věci, pak se to zde řeší už několik měsíců. Je dobré používat Hledat.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A jestli neumíš hledat, tak tady máš pár výsledků z hledání. Zbývá už jen se tím prokousat a zkoušet a zkoušet ......
viewtopic.php?f=47&t=104629&p=793476&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p793476
viewtopic.php?f=70&t=103452&p=792957&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p792957
viewtopic.php?f=47&t=103979&p=788360&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p788360
viewtopic.php?f=70&t=103811&p=788037&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p788037
viewtopic.php?f=70&t=102538&p=775970&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p775970
viewtopic.php?f=47&t=104629&p=793476&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p793476
viewtopic.php?f=70&t=103452&p=792957&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p792957
viewtopic.php?f=47&t=103979&p=788360&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p788360
viewtopic.php?f=70&t=103811&p=788037&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p788037
viewtopic.php?f=70&t=102538&p=775970&hilit=vir+Policie+%C4%8CR#p775970
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jsem na mobilu a jaksi se mě nedařilo obrázek nahrát přímo do příspěvku.
Vyhledával jsem tady, našel jsem téma a tam z toho co jsem vyčetl poradili zakladateli příspěvku, jak se aspoň toho zbavit, aby mohl normálně na PC. Já jsem ještě při té smůle zapoměl heslo od admin účtu..
Vyhledával jsem tady, našel jsem téma a tam z toho co jsem vyčetl poradili zakladateli příspěvku, jak se aspoň toho zbavit, aby mohl normálně na PC. Já jsem ještě při té smůle zapoměl heslo od admin účtu..
Z těch článků, bych to asi dokázal zprovoznit ale jde mě jenom o to heslo.
Z těch článků, bych to asi dokázal zprovoznit ale jde mě jenom o to heslo.
-
- Pohlaví:
Na hesla znám jenom http://blog.ijacek007.cz/Navody/odhalte ... ack-livecd , ale prý to mnoho nefunguje. Včera sem někdo dával v souvislosti se zapomenutým heslem prý lepší program, tedy Hledat a hledat.
Sám to potom nedělej podle článků. ale požádej místní odborníky.
Sám to potom nedělej podle článků. ale požádej místní odborníky.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Na hesla je Ophcrack, i na to administrátorské!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To je sice pěkné ale kde nebo jak to mám stáhnout a spustit, když se nemůžu dostat na pracovní plochu...?
-
- Pohlaví:
V takových případech se to dělá na jiném PC, třeba u kamaráda, anebo myslíš, že ti to heslo tady na dálku odhalíme?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
pro odstranění (tedy ne pro zjištění) admin hesla lze použít i nástroj password remover z hirens boot cd.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”