Čau.. chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně zakoupení programu: http://cz.pcspeedup.me/?affid=adwords&k=autocontentHQS
Co si o tom myslíte? Pomůže to? když jsem dal ten sken.. aby mi to našlo problémy, tak to vyhledalo 3835 problémů co spomalujou muj PC.
Jen nevim jestli to neni jen nějakej chyták jak z lidí vytahnout peníze :) a nevim jestli nebude problém když to použiju a asi nemám legální Windows..
Zrychlení PC pomocí programu
Re: Zrychlení PC pomocí programu
Spíše zkus ccleaner. Ten ti taky opraví chyby v registu a spoustu dalších kravin.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyhozené peníze.Žádný soft ti pc nezrychlí.Maximálně uklidí a to ještě někdy to,co by neměl.Pokud máš pocit,že máš nákazu tak dej log do patřičné sekce+čištění např. ccleaner.Úklid nepotřebných souborů(odinstal+smazání)a pokud nemáš v pc jen ssd tak i defragmentace disků.
Je jich opravdu hodně. Ale odzkoušené mám; Advanced SystemCare, Ashampoo WinOptimizer, TuneUP Utilities, PCSpeedUp, CCleaner (nějaké velké výsledky jsem u něho nezaznamenal)...
Doteď používám Avanced SystemCare, který je zdarma a je mi naprosto vyhovující, funguje bez problémů. Někteří píšou, že nadělá paseku. Můj názor je takový, že pokud se v tom nějak hluboce nehrabete (tak jako já), tak Vám pojede tak dobře jako mě...
Doteď používám Avanced SystemCare, který je zdarma a je mi naprosto vyhovující, funguje bez problémů. Někteří píšou, že nadělá paseku. Můj názor je takový, že pokud se v tom nějak hluboce nehrabete (tak jako já), tak Vám pojede tak dobře jako mě...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Advanced jsem používal občas do verze 3 a pak to je katastrofa.Nejen,že pc nehorázně zpomaluje tak i to čištění za moc nestojí.
Mě to PC teda nezpomaluje, a to mám už verzi 6.1.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Neinstaloval bych to , vidím v lozích , jak to zasírá PC..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
který pak nainstalovat...?
Žádný zrychlovač, pouze neinstalovat kdejakou blbost a občas třeba defragmentovat :-)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš by se to mělo jmenovat zpomalovač. 

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Pohlaví:
jaro3 píše:Spíš by se to mělo jmenovat zpomalovač.
Hoď jsem ten tvůj log, jak ti zasírá PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sledování pomocí hodinek
od palecek » 29 srp 2024 09:47 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3815
-
od GamerXXX
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 12:25
-
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7884
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-