Zdravím, měl bych dotaz ohledně doživotní záruky Koss.
Už mi leze krkem, že už mám asi 4. sluchátka od Kossu a zase se mi rozbily. Buď praskne ten plast u sluchátka, nebo se stane něco kabelem atd. atd.
Teď už si je koupím s doživotní zárukou, ale mám dotaz, zda mi je v případě poškození vymění, i když bude vidět, že jsem to zavinil já.
Měl jsem Sennheisery asi 2 roky a v pohodě, ale Kossy, to není třeba komentovat.
Díky za odpovědi
PS: Nepište, ať si koupím jinou značku, už jsem si na ně zvykl.
Koss- Doživotní záruka
Re: Koss- Doživotní záruka
Tak vyměnit by ti to neměli, ale co vím od kámošů, tak v tom nebyl problém. Vždy to bylo kus za kus. Nezapomeň se registrovat kvůli té záruce
Kupodivu ano
Ale pouze po dobu zivotnosti vyrobku (tzn trvani zaruky)
Ale pouze po dobu zivotnosti vyrobku (tzn trvani zaruky)
Já jsem již jednou reklamovl sluchátka KOSS a když jsem si šel vyzvednout asi po měsíci nové, které mi zaslaly výměnou kus za kus, tak jsem k tomu dostal ještě papír, jehož obsah mě celkem zarazil ohledně doživotní záruky. Přikládám jako přílohu.
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Ahoj,vymění vše poškozené pokud jsou zaregistrované tak 50kč pokud ne 300kč.Takovou mám zkušenost já.
don750 píše:Já jsem již jednou reklamovl sluchátka KOSS a když jsem si šel vyzvednout asi po měsíci nové, které mi zaslaly výměnou kus za kus, tak jsem k tomu dostal ještě papír, jehož obsah mě celkem zarazil ohledně doživotní záruky. Přikládám jako přílohu.
Co tě na tom zarazilo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2013 22:02) ---
Vikinic píše:Ahoj,vymění vše poškozené pokud jsou zaregistrované tak 50kč pokud ne 300kč.Takovou mám zkušenost já.
Takže pokud jsem to dobře pochopil, pokud jsem je tedy koupil bez životní záruky, ale mám fakturu, tak mi je tedy vymění za 300 Kč?
Ty 300 kč poplatek. Hlavně, když ty sluchátka stály 150 kč. Zřejmě tuto cenu mají pro všechny výrobky, ale platit 300 kč za pozáruční reklamaci, když za tu cenu bych měl ty sluchátka dvoje. 

Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
(ZD) Asus Prime B250M-A
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
(ZD) Asus Prime B250M-A
Aha, já je mám asi za 770 Kč, tak jsem nechápal 

Ano,přesně tak,Koss Porta Pro jsem přinesl do servisu v Praze pouze s účtenkou bez doživotní záruky,poškozený kabel,utrhaná sluchátka,bez molitanů,oni je opraví nevymění.Jsou jak nové.300kč.
Já si myslím, že hodně záleží kdo to reklamuje, protože v dost případech ti řeknou, že jsi se k tomu nevhodně choval a rozbil jsi to špatným používáním. A na to se záruka nevztahuje. Takže si myslím, že jak kde je vymění.
Vypadá to na "podařený" obchodní tah.
Jak se říká: Podle nosa poznáš kosa.
Tak v tomto případě podle doživotní záruky poznáš KOSSA
Holt není kos jako koss.

Jak se říká: Podle nosa poznáš kosa.
Tak v tomto případě podle doživotní záruky poznáš KOSSA
Holt není kos jako koss.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC HAL3000 RTX 4070 Ti Super ZÁRUKA do 06/2027 Příloha(y)
od SerhiiMErcy » 20 dub 2025 11:00 » v P: Hardware - 1
- 2986
-
od negror
Zobrazit poslední příspěvek
21 dub 2025 10:25
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”