Zdravím vás všechny,
mám problém se spuštěním Photoshop CS2 na W7. Vím, že jsou novější, ale protože jsem to v minulosti za balík peněz legálně koupil, používám to do dnes. Ještě včera bez problémů, dnes při načítání se to zastaví na: "Načítají se globální textové pole" a tu to zamrzne. Zkoušel jsem opravu - přeinstalaci, to nepomohlo. Celý CS2 jsem odinstaloval a opětovně naistaloval do nové složky - opět se stejným výsledkem. Ztrácím čas od rána a nemůžu se pohnout z místa.
Nenapadá vás někoho, co s tím. Photoshop je pro mne dost důležitý a používal jsem ho denně. Děkuji za případnou radu.
P.
Spuštění Photoshop CS2
-
- Pohlaví:
Re: Spuštění Photoshop CS2
Zkusil bych to znovu přeinstalovat.
Nejprve odinstalovat a odstranit složku v Program Files. Pročistit CCleanerem včetně registrů, restartovat PC a znovu nainstalovat. Ten restart může být důležitý.
Nejprve odinstalovat a odstranit složku v Program Files. Pročistit CCleanerem včetně registrů, restartovat PC a znovu nainstalovat. Ten restart může být důležitý.
Po odinstalaci reset byl a nová instalace byla do nově vytvořené složky - ne do té původní.
P.
P.
-
- Pohlaví:
To jsem pochopitelně četl. Nevidím důvod nechávat v PC starou složku, ale tvoje věc. Co ten CCleaner?
Z ceho to instalujes?
DVD nebo z instalatoru z webu?
DVD nebo z instalatoru z webu?
Instalace je z DVD. Teď jsem si stáhl ten CCleaner a opětovně odinstaloval CS2.
Stahni z webu Adobe instalator
Instalace z DVD je stejne k nicemu, protoze je neaktivovatelna, jsou vypnute aktivacni servery
Instalace z DVD je stejne k nicemu, protoze je neaktivovatelna, jsou vypnute aktivacni servery
Bohužel, stará CS2 tam není.
Je, i se seriovym cislem. S tou instalaci z DVD skoncis na tom, ze nejde aktivovat, protoze aktivacni server neexistuje.
„13. prosince Adobe kvůli technické závadě znepřístupnilo aktivační server pro produkty CS 2 a Acrobat 7. Tyto produky byly vydány před více než sedmi lety a na mnoha moderních operačních systémech nefungují. Ale abychom si byli jisit, že zákaznící, kteří si tyto staré verze chtějí aktivovat, mohou svůj software i nadále používat, vydali jsme přímo těmto zákazníkům sériová čísla. I když to může být interpretováno jako rozdávání softwaru, udělali jsme to, abychom pomohli našim zákazníkům.“
„13. prosince Adobe kvůli technické závadě znepřístupnilo aktivační server pro produkty CS 2 a Acrobat 7. Tyto produky byly vydány před více než sedmi lety a na mnoha moderních operačních systémech nefungují. Ale abychom si byli jisit, že zákaznící, kteří si tyto staré verze chtějí aktivovat, mohou svůj software i nadále používat, vydali jsme přímo těmto zákazníkům sériová čísla. I když to může být interpretováno jako rozdávání softwaru, udělali jsme to, abychom pomohli našim zákazníkům.“
Takže ani nová odinstalace, smazání složky, CCleaner, restart a opětovná instalace nepomohla. Illustrator i InDesign je funkční.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Bře 2013 13:16) ---
Prosím tě, kde hledat. Já byl zde: http://www.adobe.com/downloads/
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Bře 2013 13:16) ---
petr22 píše:Je, i se seriovym cislem. S tou instalaci z DVD skoncis na tom, ze nejde aktivovat, protoze aktivacni server neexistuje.
Prosím tě, kde hledat. Já byl zde: http://www.adobe.com/downloads/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1630
-
od d1amond
Zobrazit poslední příspěvek