Ahoj,
Nevím jestli jsem vybral vhodnou sekci, ale co už. Stáhl jsem si Daemon tools Lite(už nevím jakou verzi) a při instalaci se mi normálně instaloval i virtuální disk..jenže mi to napsalo že instalace nebyla úspěšně dokončena, zkoušel jsem reinstall, restart ale nic.
Tak jsem zkusil stáhnout tohle http://support.microsoft.com/mats/cd_dv ... lems/en-us ale nic mi to nenašlo
Budu rád za každou odpověď, díky.
Daemon Tools Vir. disk problém
-
- Pohlaví:
Re: Daemon Tools Vir. disk problém
Vítej na PC-HELP!
S tímto problémem se na mě obrátilo už několik uživatelů. Všichni měli nelegální systém. Není to i tvůj problém?
S tímto problémem se na mě obrátilo už několik uživatelů. Všichni měli nelegální systém. Není to i tvůj problém?
Nene, mám koupený W7
Mne kdysi Daemon taky našel nainstalovat a pak jsem zjistil, že problém byl s SPTD .
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je možné, že jsi stáhl Daemona z nějakého nedůvěryhodného zdroje a je buď poškozen nebo infikován. Každopádně odinstalovat, vymazat zbytky a to i z registrů. Pro jistotu zkontrolovat PC antivirem, zda nemáš v PC nějakého vetřelce. Stáhnout si jej z důvěryhodného zdroje a znovu nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já se v počítačích moc nevyznám, takže ani nevím co to je SPTD, a jak něco odstranit z "registrů"
Stahoval jsem to ze slunecnice, z ulozto i z thepiratebay ale pořád to samý

Já taky nejsem PC profík, jen si pamatuju, že jsem díky SPTD nemohl nainstalovat Daemon. To by ti ale hlásilo, což se nestalo.
Jít by ti to ale nainstalovat mělo, nikde jsem neviděl, že by to někomu nešlo, tak zkus udělat to, co ti radí Pic: odinstaluj Daemon přes CCleaner, pak v něm vyčisti registry a stáhni si Daemon znova a nainstaluj ho.

Oficiální download ze stránek výrobce. Malé modré tlačítko "download" pro stažení http://www.disc-tools.com/download/daemon
Tak j sem to odinstaloval, ještě bych potřeboval poradit s těma registrama, nikdy jsem to nedělal
jdi do start a vyhledej program "regedit". A v levém panelu hledej klíč "HKEY_CURRENT_USER\Software\DT Soft", v levém panelu na klikni a smaž ho! Zavři regedit a je hotovo! 

Vše jsem udělal ale pořád to samé, příkládám screen http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 14849.png/
Naposledy upravil(a) BeaTeR dne 23 bře 2013 22:35, celkem upraveno 2 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obrázek vkládej sem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5244
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
-
- 5
- 1003
-
od mmmartin