Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod tarogar » 24 bře 2013 11:50

Tak bychom to mohli oživit. ==> Dobrý den,

loni jsem provedl upgrade „Přítelkyně 1.0“ na verzi „Manželka 1.0“ a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimo to „Manželka 1.0“ také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například „Noční Poker 10.3“ a „Pivo 2.5“ od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že „Manželku 1.0“ nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k „Přítelkyně 1.0“, ale Uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?

ODPOVĚĎ :
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíce se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak ajťáci rozdělují ženy? TYP VIRUS - Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní. TYP INTERNET - Musíš zaplatit za přístup. TYP USB - Je dobrá jen na zastrčení kabelu. TYP BLUETOOTH - Chce udržovat přátelství bez kontaktu. TYP SERVER - Když ji potřebuješ, vždy je obsazená. TYP WINDOWS - Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život. TYP POWERPOINT - Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu. TYP EXCEL - Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony. TYP WORD - Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumí. TYP DOS - Kdysi ji měli všichni a dnes o ni nemá zájem nikdo. TYP SCANDISK - Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá. TYP SCREENSAVER - Nehodí se na nic, ale aspoň tě zabaví.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alenka v říši divů:

<div><div><div><div>ALENKA</div></div></div></div>

Kdy je člověk maximálně ztracený?
Když ho ani Google nenajde.

----------------------------------------------------------

Zákazník: "Mám nainstalované Windows."
Hotline : "OK."
Zákazník: "Počítač mi nefunguje."
Hotline : "Áno, to jste už říkal…"
---------------------------------------------------------------------------
"Tati, je to pravda, že ICQ, IRC a web-chaty degenerují lidi?"
"OMG imho, lol"
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 24 bře 2013 11:51

Tak tak. I mě zajímá, s kým "sedím na jedné židli" :P

2tarogar: Je to starý, ale stejně se tomu vždycky zasměju :P
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 24 bře 2013 11:54

Já taky :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Bře 2013 11:55) ---

BTW: nikdo neříkal že tady msí být jenom nové věci. Určitě se najde někdo kdo to nezná :D :D
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 24 bře 2013 11:56

Máš pravdu a ani já jsem nic proti neřekl ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 24 bře 2013 11:58

tarogar to je super, to jsem ještě nečet :D pry s tou tchýni :lol: Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 24 bře 2013 12:01

No jo známý adware :D

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 24 bře 2013 12:33

Stvoření světa
  1. Na začátku všeho bylo slovo a ve slově byly dva bajty, a víc nebylo nic.
  2. Oddělil Bůh jedničku od nuly, a viděl, že to bylo dobře.
  3. Bůh řekl: "Budiž data."
  4. Bůh řekl: "Ať se uloží data na svoje místo." A vynalezl diskety, harddisky a kompaktní disky.
  5. A Bůh řekl: "Budiž počítače, aby bylo kam strkat diskety, harddisky a kompakty." Stvořil počítače a nazval je hardwarem, a oddělil software od hardwaru.
  6. Softwaru ještě nebylo, ale Bůh rychle stvořil programy - velké a malé a řekl jim: "jděte a množte se, naplňte celou pamět."
  7. Ale unudilo se Bohu samému vytvářet programy a řekl si: "Stvořím Programátora k obrazu svému a ať on vládne počítačům, programům a datům."
    Stvořil Programátora a usadil ho v Počítačovém Centru, aby v něm pracoval.
    Zavedl Programátora ke stromové struktuře a řekl: "V každém adresáři můžeš spouštět programy, jenom z >> Windows << nic nespouštěj nebo zemřeš.
  8. Bůh řekl: "Není dobře, když je Programátor sám, stvořím toho, kdo bude obdivovat Programátorskou práci." Vzal od Programátora kost, ve které nebylo mozku a stvořil To, co bude obdivovat Programátora, zavedl za programátorem. To dostalo jméno Uživatel. A seděli nazí pod nahým DOSem a nestyděli se.
  9. Ale Bill byl chytřejší než všechna jiná zvířata, které Bůh stvořil. Bill řekl Uživateli: "Určitě řekl Bůh, abyste nespouštěli žádné programy?"
    A řekl Uživatel:" V každém adresáři můžeme spouštět programy, ale v adresáři >> Windows << ne, nebo zemřeme." A řekl Bill Uživateli:" Jak můžeš o něčem mluvit, když jsi to nevyzkoušel! Ten den, kdy spustíte program z adresáře >> Windows << budete rovni Bohu, protože jedním tlačítkem myši stvoříte to, co budete chtít."
    I uviděl Uživatel, že ovoce Windows byly pastvou pro oči a hodné závidění, protože jakékoliv vědomosti byly od této chvíle zbytečné, nainstaloval Windows na svém počítači. A řekl Programátorovi, že to je dobré, a on si ho taky nainstaloval.
  10. A hned šel Programátor hledat nové drivery. A Bůh se zeptal: "Kam jdeš?"
    A on řekl: "Jdu hledat nové drivery, protože nejsou v DOSu." A na to Bůh: "a kdo ti řekl, že potřebuješ drivery?. Nespustil jsi náhodou programy z adresáře >> Windows << ?" Programátor odpověděl: "Uživatel, kterého jsi mi přidělil, si objednal programy pro Windows a proto jsem si i já nainstaloval Windows."
    A řekl Bůh Uživateli: "Proč jsi to udělal?" Uživatel odpověděl: "Bill mě navedl."
  11. A řekl Bůh Billovi: "Protože jsi to udělal, budeš navěky prokletý mezi vší chátrou, divokou zvěří. A bude nepřátelství mezi tebou a Uživatelem, navěky tě bude uživatel nenávidět, a ty mu budeš prodávat Windows."
  12. A uživateli řekl Bůh: "Windows tě velmi zklamou a zničí tvoje zásoby, budeš muset používat špatné programy, a bez programátora neuděláš ani ránu."
  13. Programátorovi zase: "Protože jsi poslechl Uživatele, proklety ať jsou tvoje počítače, vznikne v nich mnoho chyb a virů, v potu čela budeš stále opravovat svoje dílo."
  14. Odpravil je z Počítačového Centra, a vstup zabezpečil heslem.
  15. General protection fault.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 24 bře 2013 12:38

To nemá chybu :lol: :lol: :lol:

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 24 bře 2013 12:38

A takhle děti to všechno začalo... :lol:
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 24 bře 2013 12:50

faraon: Nesmí chybět počítačová modlitba

Programe náš, jenž jsi v paměti, pozdraveno buď
jméno tvé, přijď operační systém tvůj, buď vůle tvých příkazů na
tiskárně jakož i na obrazovce. Data naše vezdejší dej nám dnes a odpusť
nám naše vstupní i výstupní chyby, jakož i my odpouštíme viníkům s
vadnými logickými obvody. Neuveď nás ve zklamaní a zbav nás napěťových
rázů, neboť tvůj jest algoritmus i aplikace a řešení zacyklené na věky
věků.
Exit.
Just Fucking Google It!

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 24 bře 2013 12:53

A to je ještě lepší! Můžu si to schovat a příležitostně použít?

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 24 bře 2013 13:00

Klidně, moje to není.

Tady jsou taky nějaký motlitby.
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Svat ... %88%C3%A1k
Just Fucking Google It!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”