Ahoj,
Dnes jsme si objednal chladící podložku bez toho aniž bych se tu poradil tak se chci zeptat jestli jsem zvolil dobře.. Zde je ta podložka: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Byla to dobrá koupě? Vyřešeno
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Byla to dobrá koupě?
no když si to už koupil tak to otestuj a když nebude vyhovovat tak prostě vrátíš...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Vypadá celkem dobře... Jediný kdo to může posoudit je ten kdo ji měl nebo má 

''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Vypadá dobře a CM je dobrá značka.
i5-3350P BOX
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
Ok jak příjde tak písnu jak to šlape :)
Tuhle podložku mám a jsem spokojen. Chladí dobře, notebook na ní drží jako přilepenej, můžu si přendat větráky kam potřebuju a je celkově i tichý. Dle mě si volil dobře.
DiaRedMan píše:Ahoj,
Dnes jsme si objednal chladící podložku bez toho aniž bych se tu poradil tak se chci zeptat jestli jsem zvolil dobře.. Zde je ta podložka: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Mám tu stejnou podložku, akorat se třemi vetráčkama, která má tudíž název NotePal U3. Hliníková konstrukce potěší, dobře odvádí teplo - oproti plastovým. Můj 15.6" Noťas pěkně na podložce drží, ale sem tam i sklouzává. Co se týče chlazení, tak nevím nevím, ale čekal jsem větší chlazení. Ze startu chladí dobře, ale pak už fouká jenom horký vzduch (Notebook je ze spoda chladný, ale na povrchu hřeje). I otáčky nejsou bůh ví jak nejlepší, strašně slabé mi přijdou. Jinak dobrá - Cooler Master ví, co se lidem líbí a co potřebujou...

Prostě jednoduše mi příjde, že to na můj noťas nějak rapidně nezabírá!
Re: Byla to dobrá koupě? Vyřešeno
ja ju tiež mám (CM NotePal U2) a ako tak som spokojný, teplota mi klesne o 12 stupňov v plnej záťaži, no nevyriešil som ten môj problém...ešte keď bol môj noťas nový, tak mi žiadne novšie hry nesekali, no teraz po pol roku občas zasekne, ale inak ide pekne plynulo...tak som napokon vyskúšal ako sa hreje a v záťaži mi ukazovalo niečo cez 70 stupňov a z chladiča išlo strašné teplo, tak preto som sa rozhodol kúpiť chladiacu podložku, no pomohlo to ale iba trochu...asi aj viem, čo bude na vine, mám pravdepodobne upchatý chladič v noťasi, lebo som ho brával aj do prašného prostredia na praxi v škole
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10552