bootování Windows z usb nejde !! Vyřešeno
bootování Windows z usb nejde !!
Ahoj mám notebook http://www.asus.cz/Notebooks/Versatile_ ... nce/K50IN/ A udělal jsem to přesně návodu tady http://www.digilidi.cz/instalace-window ... lash-disku ale v BIOSu nemám možnost usb nevíte co stím mám dělat dělám to poprvé z usb takže fakt nevím co stím
-
- Pohlaví:
Re: bootování Windows z usb nejde !!
Asi by pomohlo update Biosu, je-li k dispozici. A proč proč takto, když máš mechaniku? Potřebuješ přeinstalovat? Není tam recovery odddíl?
no potřebuji to přes usb protože se mi rozbyla mechanika a jinak to asi nepůjde :( a mám tam boot Device priority. Hard Disk Drvers. CD/DVD Drivers když dám to první tak tam mám 1 Hard drivers 2 CD/DVD 3 Removable Device 4 Network. to je všechno
-
- Pohlaví:
Toto by mohlo být ono - 3 Removable Device
A proč nepoužiješ Recovary odddíl?
A proč nepoužiješ Recovary odddíl?
Postup:
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
No když dám Revovable Device tak mi to napíše a pak se to restartuje a začne nabíhat původní Windows jo a co to je ten recovery oddíl? :)
-
- Pohlaví:
Ty nečteš manuál k notebooku a ani co ti píšu.
Na notebooku je Recovery oddíl který tvůj notebook uvede do stavu v jakém byl po zakoupení, nemusíš tedy instalovat. Samozřejmě si musíš prvně zálohovat data. Spouští se to po zapnutí pomocí F9.
Na notebooku je Recovery oddíl který tvůj notebook uvede do stavu v jakém byl po zakoupení, nemusíš tedy instalovat. Samozřejmě si musíš prvně zálohovat data. Spouští se to po zapnutí pomocí F9.
Postup:
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
tak teď mi to napsalo USB : ADATA USB FLASH DRVIVE 0.00 a když to dám tak mi tam vyskočí odebrat disky fi jiná média restartujte lib. klávesou a když to dám tak mi to stejně nic neudělá jen se začne znou spouštět windows co tam mám jo a když držím klávesu F9 tak mi tam vyskočí Správce spuštění systému Windows a teď tam mám na výběr Windows 7 nebo Diagnostika paměti systému Windows co teď ?
-
- Pohlaví:
Tak sem dej screen ze Správy disků. Tento počítač - Spravovat - Správa disků
Vypadá to takto.
Vypadá to takto.
To je ten problém on mi ten Windows co tam mám nechce naběhnout jenom se načítá a těsně před tím než se mi načte přihlásit uživatele tak mi problikne modře obrazovka a restartuje se a to dělá furt do kola zkoušel sem i podle rad dát Zakázat automatické restartování při selhání systému a nic
-
- Pohlaví:
Dá se předpokládat, že ten Recovery oddíl tam je, pokud si ho sám neodstranil, ale to bys asi věděl.
Restaruj notebook a ihned opakovaně mačkej F9 , mělo by to nabídnou obnovu.
Restaruj notebook a ihned opakovaně mačkej F9 , mělo by to nabídnou obnovu.
ne když to opakovaně mačkám tak my tam vyskočí to okno Správce spuštění systému Windows a zase Windows7 nebo Diagnostika paměti systému wyndows když dám to Windows 7 tak se mi to restartuje a zase se načítá ten špatný Windows a u toho je ještě možnost širší možnost když to dám tak tam mám na výběr Nouzoví režim, Nouzoví režim se sítí,Nouzoví režim s příkazovým řádkem, povolit protokolování spuštení,spustit s nízkým rozlišením (640x480), poslední známá funkční konfigurace,režim obnovení adreářových služeb,režim ladění, zakázat automatické restartování při selhání systému,zakázat vynucení podpisu ovladače, spustit systém Windows obvyklým způsobem
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 13:54) ---
jo a nevím jestli je to důležité ale ten notebook sem koupil bez OS dával sem si tam vlastní
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 13:54) ---
jo a nevím jestli je to důležité ale ten notebook sem koupil bez OS dával sem si tam vlastní
-
- Pohlaví:
To je důležité, potom tam Recovery není a F9 je k ničemu. Co poslední známá konfigurace?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8252
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30