Ahoj,
prosím o radu jak se zbavit McAfee Parental Control na nově koupeném VAIO SVE1512Q1EV s Win 8.
S pomocí nástroje MCPR pro odinstalování produktů McAfee se mi podařilo odinstalovat škodič McAfee, ale na ntb pořád zůstává McAfee Parental Controls.
Zkoušel jsem odinstalaci pomocí uninstal u programu, dále odinstalaci z ovládacích panelů Win, ale pokaždé se to "kousne". Dále jsem McAfee Parental Controls zrušil ze spouštěných programů po startu a opakovaně zkusil výše popsané metody včetně MCPR. Vše neúspěšné a McAfee mi naopak připadá jak neodstranitelný vir.
Prosím o radu, jak se toho konečně zbavit.
Díky.
Nelze odinstalovat McAfee Parental Control na Win 8 Vyřešeno
Nelze odinstalovat McAfee Parental Control na Win 8 Vyřešeno
diky všem za rady
Re: Nelze odinstalovat McAfee Parental Control na Win 8
Zkoušels to i v nouzovém režimu...
zakázat to i v msconfig
zakázat to i v msconfig
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
v ms config už jsem zakázal, ale stále nešlo odisntalovat, nouzový režim zkusím. díky
diky všem za rady
takže nouzový režim nic neřeží - chová se to stejně jako v normálním režimu.
prosím o další tipy
prosím o další tipy
diky všem za rady
-
- Pohlaví:
V sekci HijackThis popiš co chceš a požádej o kontrolu logu. Tam už ti poradí jak se toho vetřelce zbavit. Návod tamtéž, anebo ho mám v podpisu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”