MS 2013 v ledním hokeji
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: MS 2013 v ledním hokeji
Chlapi, situace je sice na dvě věci, odpusťte si prosím ale ty expresivní projevy. Díky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ještě, že slovo prdel není sprosté :).. Ale rozumím 
aspoň že tak, ale už jim nevěřím...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Podle pohledu Hadamczika jim neveěří ani on. V ten postup do čtvrtfinále jim věřím. Jak to bude dál, nevím.
Pochop, že nad tímto se slušně rozplývat nedá...Žbeky píše:Chlapi, situace je sice na dvě věci, odpusťte si prosím ale ty expresivní projevy. Díky
//Pochop, že na toto fórum takové výrazy nepatří. Nikdo neříkal, že se máš rozplývat. Když už musíš psát jak píšeš, zároveň se cenzuruj. Žbeky
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Těsňa
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Je to hodně špatný, minulej rok byl sice začátek podobnej, ale aspoň se stříleli góly. Teď když už dojde k tomu, že máme tlak, tak si za modrou přihrávají, ale ztratí puk. Obrana taky mizerná, ale rozhodně je na tom lépe než útok, Salák docela podržel, ale naštěstí už je zpátky Pavelec :)
Hadamczik jim nevěří a je to vidět i na morálce týmu, jestli se dostaneme do čtvrtfinále tak klobouček.
každopádně- Pojďme hoši, pojďme do toho! :)
Hadamczik jim nevěří a je to vidět i na morálce týmu, jestli se dostaneme do čtvrtfinále tak klobouček.
každopádně- Pojďme hoši, pojďme do toho! :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Hokej? No já nevím, mě přišlo, že hráli hokej tak 3krát za celej zápas, jinak to bylo trenování kluků na rybníku a i ti by měli lepší a přesnější přihrávky.divine píše:A jak vypadá náš hokej? K TV jsem přišel až teď...
Věřil jsem, že se dnes chytí,i když Dánové umějí pozlobit, vzpomenme na minule MS. Pokud se střelecky nechytí ani zítra proti SLovincům, hlava už jim to nedovolí vůbec a čtvrtfinále je minulostí.
A nějak nechápu, co chtěli zlepšovat po zápase se švajcarama, tam hráli celkem dobře, hlavně stříleli, ale neměli takový důraz a štěstí jako oni. To, co předváděli dnes bylo ještě horší jako proti Švédsku. Ty kluci nemají žádnou dravost, žádnou vůli jít pro vítězství (čest výjimkám) a myslí si, že jim to tam snad spadne už jen proto, že se jmenujou, jak se jmenujou. A vrcholem závěru byla únava Hertla po 2 dnech volna, to sem myslel, že si Paleček dělá srandu.
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski
-
Uziv00
No, je třeba to brát pozitivně. Když neprojdou tak třeba konečně hadamčík skončí. Stejně jsem ho nikdy neměl rád. 
No, je fakt, že v hokeji máme lepší vedení než ve fotbale, ale i tohle vidím bledě....Mě to přijde jako kdyby ty hráči měli totální burnout...ITCrowd píše:No, je třeba to brát pozitivně. Když neprojdou tak třeba konečně hadamčík skončí. Stejně jsem ho nikdy neměl rád.
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski
-
Uziv00
No, našim slovenským bratrům vyprášlili kožich lotyši 5:3. Asi z nich taky nemají 2x radost.