MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MS 2013 v ledním hokeji

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2013 14:15

Kde jsem psal něco o Bayernu? :shock: Já jsem to myslel obecně :roll:

Jinak, ano i to je výsledek. 2x finále a ani jedna zlatá. To o něčem vypovídá. Prostě Had neumí hráče motivovat a neberou jej jako autoritu a pak se to odráží i ve hře. Věřím v to, že kdyby to teď vedl Hlinka nebo Růža, tak máme úplně jiné výsledky... To je můj názor.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 10 kvě 2013 14:21

Bože můj viděl si zápas s Rusákama (2010) kde jsme je porazili ve finále kde je vedl Růžička? Tam si naši vybrali štěstí na deset let dopředu...¨

Tvůj názor Ti neberu, jen Ti říkám, že je to spíš o formě a nasazení hráčů, jestli pro ně není dostatečná motivace, že hrajou za nároďák.... pak neni co řešit
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 kvě 2013 14:31

Nikdy jsem netvrdil, že tomu rozumím, koneckonců sport je pro mě sprostým slovem (doufám, že to nebudu muset zmoderovat, jsme slušné fórum :-D ), jen vyjadřuji svůj pocit, opírající se o mé vlastní postoje. Když bude mým nadřízeným člověk, který nebude nic vědět o elektrice obecně a nebude profesionál každým coulem, nemá šanci mě efektivně vést. Prostě si ho nebudu vážit. A v tom hokeji to bude možná podobné. Ti kluci si ho logicky nemůžou moc vážit a to je podle mě podstata všeho. Otázkou však zůstává, proč, když nevěří strojvůdci, si kupují lístky na vlak... :-( Možná kdyby tam jel s manšaftem, který by poskládal jen z naší ligy, fungovalo by to líp.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 10 kvě 2013 14:33

karlos píše:Hadamczik křičí na hráče ze střídačky:
"Ku.va, říkal jsem, abyste hráli, jako nikdy před tím a ne jako byste nikdy nehráli...!"

To jako fakt řekl? :lol:
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 kvě 2013 14:34

Říkali to v rádiu, takže určitě... :-D :-D :-D
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 10 kvě 2013 14:39

memphisto píše:Eliáš, Žídlický, Čajánek, Blaťák, Kašpar, Plekanec, M. Michálek, Martínek, Škoula, Havlát, Rolínek, Klepiš, apod. Mám pokračovat? Tohle si myslím jsou jiná jména než to, co hraje teď...

Eliáše se Židlickým jsi zmiňovat nemusel, když víme, v jaké situaci oba jsou. Už tě vidím, jak poběžíš hrát na MS, když nemáš jistou smlouvu na příští rok. Kort ve věku, ve kterém jsou to nebudou mít jednoduché.

Blaťák předváděl letošní sezónum tužku, Kašpar se na turnajích EHT taky moc neukázal, ale je pravda, že byl alespoň s týmem pohromadě. Rolinek? TO snad ne, sezona katastrofalni a pak mam dojem, ze se pridalo i nekake zraneni. Michálek s Ottawou postoupili do dalších bojů o SC, Plekanec vypadl dnes v noci, toho bych rád na MS viděl, ale kdoví. Ideálně do lajný s Tlustým, na Kladně jim to klapalo. Martínek hraje stále o SC v sérii s tučňáky. Havlát nevím jak ve žralokách nastupuje nebo nenastupuje, ale smlouvu tam má a san jose postoupilo hladce 4:0 přes vancouver do další vyřazovací části SC. Škoulovo sezónu jsem nesledoval. Nenominaci Klepiše jsem příliš nepochopil, jasný vůdce pražského Lva

Čajánek by se mi tam taky jako "vůdce" líbil, ale jde o to, jeslti toho neměl podobně dost jako Straka a roky nezastavíš...

Půlka jmen ti vypadla bojováním o SC, někteří jedinci měli sezónu blbec a zůstal mi akorát Klepiš nebo Čajánek, to také nic moc. Takže ono moc lepších hráčů sehnat nešlo. ;-)

Nevím, jací to jsou hráči typově, jak se k sobě můžou hodit nebo nemůžou, ale podívej se na konečné bodování NHL a uvidíš, že tam Voráček není jentak pro nic za nic, Tlustý, tuším 5. ve střelcích zkrácené sezóny. Hráči jsou vybráni dobře, jen si asi nesednou v jedné lajně.

Já vidím Hadamczika podobně jako Bílka. Alespoň v nynější fázi, nemá žádnej šmrnc, nenakopne mužstvo a přijde mi, jako by jim, stejně jako Bílek, neordinoval žádnou taktiku a nechal to na nich. Hlavně nechápu, jak může bejt na té střídačce takhle v klidu, já ten zápas vidět ze střídačky, tak tam lítám jako čert a určitě bych se netvářil takhle klidně.

2karlos: A to je přesně to, oč mi šlo, když trenérovi nevěřím,nechci pod ním hrát, tak tam přece nepojedu...
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2013 14:46

Já jsem jen jmenoval další hráče. To, že jim to zrovna nehraje neznamená, že by nic nedělali pro tým. Právě tohle jsou ti tahouni co potřebujeme, ale prostě pod Hadem hrát nechtějí... Jinak názor na něj mám stejný jako ty v posledním odstavci ;-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 10 kvě 2013 14:54

:-)

Ale stále věřím, že se dneska kluci chytí a bude jim to tam konečně padat. Přičemž bude hrozně důležité, aby nedostali první branku. Slovinci jsou tady na to v turnaji zatím mistři, tuším, že v každém zápase vedli hned 1:0, sice pak prohráli, ale je mi jasné, co s naším týmem udělá tahle branka.

Tkaže pojďme fandit a věřit, že to urvou!
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Madara » 10 kvě 2013 16:25

Yeah

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2013 16:34

Docela rychla odpověď. ..

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 10 kvě 2013 16:36

no a myslím, že je to hotové už jim nevěřím... a za tohle Had fakt nemůže
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Jerry86
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Jerry86 » 10 kvě 2013 16:42

Je mi upřímně líto těch opravdových fanoušků. Nezaslouží si je. At raději balí kufry a jedou domů primadony.
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”