Dobírka na poštu

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Zlatopalcův Medovar
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Dobírka na poštu

Příspěvekod Zlatopalcův Medovar » 12 kvě 2013 09:36

Zdravím,mám dotaz. Pokud mi má někdo něco poslat na dobírku , vždy zazvoní na barák kurýr se zásilkou.Chci se ale zeptat,jde nějak udělat,aby nezvonil , ale nechal to na poště ? dík

Reklama
domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Dobírka na poštu

Příspěvekod domitea » 12 kvě 2013 09:44

Balík na poštu ;)

tvdo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod tvdo » 12 kvě 2013 09:51

Zlatopalcův Medovar
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Zlatopalcův Medovar » 12 kvě 2013 10:13

A ten balík na poštu se týká jako všech nebo jen firem ? :D to jako příjdu na poštu a řeknu : Pošli mi to jako balík na poštu ? :D

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 12 kvě 2013 10:27

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

tvdo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod tvdo » 12 kvě 2013 10:37

Ty jsi příjemce, ne? To vyplňuje odesílatel. Vzor podacího lístku je na mém odkazu..
Obrázek

Zlatopalcův Medovar
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Zlatopalcův Medovar » 12 kvě 2013 10:43

No jasně , ale pokud jsem příjemce a někdo mi posílá třeba jen 1 nějaké DVD , tak pokud je to lehké,poštačka mi místo lístku že to mám na poště rovnou donese DVD... a to jde nějak udělat aby mi to nechala na poště ?

tvdo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod tvdo » 12 kvě 2013 10:49

Pokud se to odešle jako balík na poštu, tak to zůstane uložené na konkrétně zvolené poště. Pošťačka ti nepřinese ani oznámení, pošlou ti sms anebo e-mail.

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 12 kvě 2013 10:51

Já si myslím že váha stim nemá nic společného jde spíše o domluvu mezi odesílatelem a příjemcem a to že odesílatel odškrtne políčko ponechat na poště.
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Zlatopalcův Medovar
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Zlatopalcův Medovar » 12 kvě 2013 11:00

Takže to bude na poště jo ? Ok , mě toitiž kámoš říkal , že i když dám nechat na poště , tak pokud to poštačka unese tak mi to přinese domů

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 12 kvě 2013 11:01

Prohlédl sis vůbec odkazy, které ti poslali tvdo a Žbeky? Asi ne, protože se ptáš na věci, které jsou tam - zejména v tom druhém odkazu - vysvětlené tak, že by to pochopila i ovce.
V případě, že si zákazník zvolí službu Balík Na poštu, může si zásilku vyzvednout na kterékoli z 2 600 poboček České pošty po celé republice. Stačí pouze, když si jednu z nich vybere a následující den po podání bude Balík Na poštu připraven na určené poště k vyzvednutí. Balík Do ruky je naopak určen pro zákazníky, kteří vědí, že mají čas zásilku převzít osobně, ať na svém pracovišti či doma

Balík Na poštu přináší zákazníkovi možnost, zvolit si jednu z 2 600 poboček, na které pak bude jeho zásilka připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání. Zákazník si tak může vybrat poštu třeba v blízkosti svého pracoviště či v nákupním centru, kde je zvyklý nakupovat. Novinkou produktu je také systém avizování, a to výhradně formou SMS či e-mailu. Podmínkou pro podání zásilky je proto vyplnění kontaktních údajů adresáta (e-mailová adresa či číslo mobilního telefonu). Elektronické informování tak u Balíku Na poštu plně nahrazuje papírové výzvy a oznámení. Již v den podání je adresát informován o příchodu zásilky, respektive o uložení zásilky na vybrané poště. A to i s časem od kdy je balík druhý den připraven k vyzvednutí. K tomu pak stačí jediné – dostavit se na poštu s dokladem totožnosti a identifikovat zásilku pomocí podacího čísla, e-mailové adresy či telefonního čísla, na které bylo avízo zasláno. Převzetí zásilky zákazník samozřejmě potvrdí svým podpisem.
Výhody Balíku Na poštu:
Nemusíte být v určitý čas na určitém místě – balík si vyzvednete na zvolené poště, kdy se to hodí Vám,
Garance vyzvednutí na zvolené poště již následující pracovní den,
Adresát dostává informace o zásilce prostřednictvím SMS nebo emailu již v den podání,
Udaná cena balíku do hodnoty 50 tisíc Kč je již zahrnuta v základní ceně služby,
Vnitrostátní přeprava balíků do hmotnosti 30 kg po celé České republice,
Podání balíku na všech poštách.

Balík Do ruky přijde za zákazníkem, kam bude chtít. Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo emailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. V zásadě se jedná o plnohodnotnou náhradu stávajícího Obchodního balíku – Balík Do ruky od něj převzal všechny osvědčené funkcionality a přidal ještě pár navíc. A tak zatímco Obchodní balík mohl zákazník podat pouze na některé z vybraných 1100 poboček, v případě Balíku Do ruky je toto možné na všech poštách.
Výhody Balíku Do ruky:

Garance dodání již následující pracovní den,
Adresát si může upravit čas nebo způsob doručení, prostřednictvím internetu,
Adresát dostává informace o doručování balíku prostřednictvím SMS nebo emailu již v den podání,
Udaná cena balíku do hodnoty 50 tisíc Kč je již zahrnuta v základní ceně služby,
Vnitrostátní přeprava balíků do hmotnosti 30 kg po celé České republice,
Adresát může zvolit možnost uložení na blízké poště k osobnímu převzetí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”