MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MS 2013 v ledním hokeji
No jo, kdo by chtěl z luxusního hotelu domů ? To se radši během zápasu prpbudí, ale jen asi v 1/3 pak zase usli.
Jsem zvědavý na to > Norsko : Švýcarsko 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně, budu sledovat.
7.divize píše:Česko x Kanada -> 1:2 - zdá se mi to nebo hrajeme trochu líp?
Trochu líp? Viděl jsi předchozí zápasy? Stačilo ten poslední proti Slovinsku. Hrát jako proti Slovincům nebo trochu líp, nedostali bychom jen 2 góly, ale tak 5.

Jinak jsem rád, že Švýcaři zahráli svou hru a Nory k ničemu nepustili. Tak v úterý se to rozhodne. Já pořád věřím v postup a v následnou odplatu za základní skupinu. Pokud bude výkon jako proti Kanadě, můžeme hrát o medajle.
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski
Hustá je teď skupina B, tam to pro slováky moc dobře nevypadá. Mají stejně bodů jako němci a tak musí porazit amiky, němci mají jen francii která má taky teoretickou šanci postoupit. Slováci ale MUSÍ porazit amiky jinak končí...
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Doufám, že klepneme Norsko a švýcarům se náležitě "odvděčíme" 
---------------
Ono taky záleží na těch rozhodčích, už jsem o tom psal výše, ti hráči vůbec neví co ještě můžou a co ne,
jednou projde čistý faul a podruhé vyhazují za nic.... nelíbí se mi to a jim určitě taky ne.

---------------
Ono taky záleží na těch rozhodčích, už jsem o tom psal výše, ti hráči vůbec neví co ještě můžou a co ne,
jednou projde čistý faul a podruhé vyhazují za nic.... nelíbí se mi to a jim určitě taky ne.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
akem píše:Hele vy všichni chytraci, co toho víte mega o trénování. Můžete mi tedy vysvětlit, jak někdo kdo jako hráč nikdy nehrál v top teamu ani v reprezentaci, může byt jeden z nejuznavanejsich a nejlepších trenérů na světe? José Mourinho ?2
Jednoduše. I s týmy, které nemely šanci na úspěch dokazal zázraky. Se třemi různými kluby vyhrál ligu a ligu mistru. Kam přijde, tak ty týmy jdou nahoru. Ma osobitý styl trénování. Hra není pekna na pohled, ale je účinná.
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Pánové určitě by si to zasloužilo nové téma > José Mourinho < fotbalový zázrak / atd.... , ale sem néééé 
-----
Netahejme trávu na led

-----
Netahejme trávu na led

Netahejme trávu na led? Nějaké Dropin heslo? 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
akem: Faktem je, že by nebyli smutní... 
Souhlasím, že tráva na led ne... ale...
Ona se autorita dá získat několika způsoby, jedním z nich je i kýbl peněz. Když může trenér říci: "Buď budeš dělat, co jsem řekl, nebo budeš od zítřka hrát za půlku peněz, ale jinde...", tak to tak bude a trenér nemusel mít kopačky/brusle v životě na noze. V tomhle to má pan Hadamczik o hodně těžší. Neříkám, že je to jeho vina, nebo snad, že bych to dělal lépe
Říkám jen, že u mladých kluků nemůže mít autoritu. Reprezentace je asi nejvíc o srdci každého jednoho hráče a pak má pan Hadamczik pravdu. Co by jim měl v šatně říkat, buď vědí o co jde, nebo ne. Zůstává pak stále jedna jediná otázka, která zde již byla jednou rozebírána: "Proč se tedy přihlásili, když si nejsou jistí svou chutí reprezentovat..."
Vzpomínám si, jak v jednom rozhovoru povídala manželka pana Růžičky, že vždy, když slyšela v rádiu, nebo televizi, jak komentátor říká, že Růžička se bije, jako lev, přihodila do mrazáku pár pytlíků s vodou, bylo jí jasné, že bude dobitý, jak liška a bude hodně ledovat... :-)

Souhlasím, že tráva na led ne... ale...

Vzpomínám si, jak v jednom rozhovoru povídala manželka pana Růžičky, že vždy, když slyšela v rádiu, nebo televizi, jak komentátor říká, že Růžička se bije, jako lev, přihodila do mrazáku pár pytlíků s vodou, bylo jí jasné, že bude dobitý, jak liška a bude hodně ledovat... :-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
to karlos:
já s částí tvého tvrzení nesouhlasím. Myslím si, že trenér je od toho, že když to nejde, pak je to právě on, kdo má říct, jak hrát a co hrát, aby se to zlepšilo. Pokud by hráči měli sami vědět co a jak, pak trenérů netřeba.
já s částí tvého tvrzení nesouhlasím. Myslím si, že trenér je od toho, že když to nejde, pak je to právě on, kdo má říct, jak hrát a co hrát, aby se to zlepšilo. Pokud by hráči měli sami vědět co a jak, pak trenérů netřeba.
2ITCrowd : "Trenér je od toho, že když to nejde, pak je to právě on, kdo má říct, jak hrát a co hrát, aby se to zlepšilo." - to máš pravdu, ale kolikrát jim to tréner řekne, sami hráči to taky moc dobře vědí a přesto to nejde. To si myslím, že padlo letos na naše hokejisty. Taková depka z nedavání golů atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3612
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37