Díkes. :)Arha píše:Zde
Vlákno pro prezentaci vašich herních videí
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Vlákno pro prezentaci vašich herních videí
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Stalker - Trailer na připravovaný krátký film
S Partou kámošů pracujeme na krátkém filmu. Inspirovaly jsem se hrou S.T.A.L.K.E.R
Zde máte Trailer na připravované video:)
S Partou kámošů pracujeme na krátkém filmu. Inspirovaly jsem se hrou S.T.A.L.K.E.R
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
gladomen:
Not bad, jediné co mi tak asi vadí je ta vlajka :).
Mrkněte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=ZMz8CJKqUQw a zkuste se inspirovat.
Not bad, jediné co mi tak asi vadí je ta vlajka :).
Mrkněte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=ZMz8CJKqUQw a zkuste se inspirovat.
Clorky:
Ta Vlajka tam je záměrně.
Díky za video, až budu mít čas kouknu na něj.
Ta Vlajka tam je záměrně.
Díky za video, až budu mít čas kouknu na něj.
- strangereu
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
Žádost o kritiku a názor
Čau, chtěl bych se s vámi poradit o mé tvorbě videí, co by se mohlo zlepšit a tak podobně.
Zde je jedno z videí:
Omlouvám se za sprostá slova, ale když se člověk lekne, tak se lekne
Je to asi divný, ptát se na kritiku, protože člověk si o vlastních videích myslí, že jsou dobrá a proto se ptám zde, co bych mohl vylepšit.
Zde je můj channel:
https://www.youtube.com/user/DeeJayT3V/featured
Zde je jedno z videí:
Omlouvám se za sprostá slova, ale když se člověk lekne, tak se lekne
Je to asi divný, ptát se na kritiku, protože člověk si o vlastních videích myslí, že jsou dobrá a proto se ptám zde, co bych mohl vylepšit.
Zde je můj channel:
https://www.youtube.com/user/DeeJayT3V/featured
Re: Žádost o kritiku a názor
Ten druhý člověk je hrozně potichu oproti tobě. A ty sprostá slova do gameplay rozhodně nepatří tak i tak :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Ahoj, dobré video až na to že při nahrávání bys mněl ztlumit zvuk ve hře pak nejdeš moc slyšet .
- strangereu
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
Zatím děkuji za tyto 2 názory a ohledně těch sprostých slov, budu se snažit je vynechat co nejvíc, ale když se leknu, tak se nějak neovládám 
Arha:
On nebyl slyšet, jelikož seděl kousek ode mně a já měl ten mikrofón přímo u pusy. A díky za tvůj názor
dominpb:
Díky, zvuky ze hry budou v dalším videu potichu, ale tady byl problém v tom, že mně nejde zapínat záznam zvuku v AudaCity, když ho mam v liště přes bindKey, nebo-li tlačítko rychlého přístupu.
Arha:
On nebyl slyšet, jelikož seděl kousek ode mně a já měl ten mikrofón přímo u pusy. A díky za tvůj názor
dominpb:
Díky, zvuky ze hry budou v dalším videu potichu, ale tady byl problém v tom, že mně nejde zapínat záznam zvuku v AudaCity, když ho mam v liště přes bindKey, nebo-li tlačítko rychlého přístupu.
papam7: Na Lets playe je tu speciální vlákno. Sloučeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Zpětně se na to dívám, a bude to chtít určitě nějaký toning. Listy nemůžou být zelené.gladomen píše:Stalker - Trailer na připravovaný krátký film
Jsem ale hooodně zvědavý. Tohle je něco, co vás může posunout výše :).
Clorky: Zítra máme poslední natáčecí den(Když půjde vše jak má). Takže do Neděle to bude 100%:)
Upřímně se těším. Jsem zvědav jak to bude dlouhé.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 5415 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JosefLasak
-
- 4 Odpovědi