Taky se musím přidat, sice nemám skvělé výsledky, ale prošel jsme všude... Každopádně přiznám se, že pro mě čeština byla lehká, tam jsem dostal 7 z 9 bodů (u ústní). I když člověk tu knihu nečetl, lze to zvládnout když zná aspoň stručný obsah. Já měl naštěstí knihu, kterou jsem čel (Farma zvířat) takže jsem byl od začátku v pohodě. Písemnou jsem měl kolem 69% (těsně jsem dostal 3) a sloh přesně nevím. Matematika mě osobně připadala jednoduchá, sice jsem dostal 4, tady jsem byl myslím bod pod trojkou

a protože matematika pro mě byla vždy problém a procházel jsem se 4, stačilo mi to. Jinak za zmínku stojí že u nás k maturitě nepustili 7 z 25 studentů, ovšem nakonec z 18 maturitu neudělali jen dva a každý pouze z jednoho předmětu. Jako školní předměty jsem měl Databáze, které jsem dělal ústně a tam hodně vděčím učiteli, který mi pomohl právě proto, že jsem se k němu vždy choval slušně. Formou praktické zkoušky jsem maturoval z programování, tam by se měla do budoucna laťka nastavit výše, protože na dostatečnou to zvládali i ti, co měli problém dokončit ročník a já nakonec za 3

tady mě to i docela mrzí... A poslední předmět byla ústní zkouška z předmětu Elektronické počítače (prostě skoro vše okolo PC). Tento předmět píšu nakonec, protože jsem ve třetím ročníku dělal reparát a jediné co jsem dokonale uměl bylo připojování vnějších pamětí k 8051. Díky této znalosti jsem reparát udělal a letos k maturitě jsem byl z epa připuštěn se známkou 4 se slovy, že si nemůžu myslet že mi stačí umět jedno téma a s tím chtít udělat maturitu. Já se dva a půl týdnů připravoval intenzivněji než kdykoliv předtím jen do tohoto předmětu (ostatní dva jsem si myslel že umím dobře) a teď už asi každý ví kam mířím, dostal jsem tuto otázku a odmaturoval za 2.