Counter-Strike 1.6 (divné FPS)
Counter-Strike 1.6 (divné FPS)
Zdravim, mám takový problém. Mám doma sestavu Intel Celeron D 3,2 Ghz, 512 MbDDR400, ATI Radeon 9550 128mb/128bit. A Counter-Strike 1.6 se mi na nem seka. Mam na nem maximalne 30 FPS. To je ale naka blbost, protoze na mojim PC Athlon 1,2 Ghz mi CS jelo porad na 100 FPS a to sem mnel jeste 512 SDRAM a stejnou grafiku. Poradte prosim. Diky
Intel i5 9600F, 32 Gb DDR4 3333mhz, GeForce RTX 2070, 1Tb SSD M2, 4 Tb HDD...
Dobrý den, mám stejný problém, jen mám Celeron 2.4 GHz, 512 RAM DDR 400, ATi Radeon 9550 256 MB (a k tomu to mám ještě taktovaný na GPU 360 MHz a paměti na 460 MHz!!!) a v CS 1.6 mám (lítá to, ale drží se to u těch 15
72 je jen v menu, nebo když koukám do zdi apod.) 15-72 fps :-/
.. mám nejnovější ovladače na všechny komponenty a už nevím co s tím
...
pozn. předtím jsem měl GeForce 4 MX 4000 128 MB a na tý mi to valilo uplně nádherně (cca 60 fps!) - klesalo to jen když byl hozen smoke g., ale jinak ne. (To samé bylo i na grafice ještě předtím - GeForce 4 MX 440 64 MB). Nechci být za blbce, ale i kdyby ta Radeonka byla méně výkonná než ta GeForcka, tak by to stejně pořád nemělo tak klesat!
Jo a mám nastavený OpenGL, monitor jsem neměnil, obnovovací frekvence na monitoru je 85 Hz při 1024 x 768. Nikdy se mi takhle CS nesekalo ani na 32 MB TNT2!!! Prosím o pomoc
.

pozn. předtím jsem měl GeForce 4 MX 4000 128 MB a na tý mi to valilo uplně nádherně (cca 60 fps!) - klesalo to jen když byl hozen smoke g., ale jinak ne. (To samé bylo i na grafice ještě předtím - GeForce 4 MX 440 64 MB). Nechci být za blbce, ale i kdyby ta Radeonka byla méně výkonná než ta GeForcka, tak by to stejně pořád nemělo tak klesat!

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kluci, nebude problém v tom, že chcete donutit pracovat procesor v procesu, na který není postavený? Celerony jsou okleštěná pentia a jejich primární užití je v kancelářských aplikacích. V podstatě to je podobné, jako by jste chtěli s rodinným sedanenem obstát v závodech speciálů, byť stejné kubatury... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Nevím jestli je tady někdo při smyslech, ale jako i když je to Celeron (podle vás uplnej šit), tak pořád to má 2,4 GHz a nezlobte se na mě, ale když mi to při horší grafice valilo nádherně na 60 fps, tak proč mi to teď jede na 25 fps! A jako ještě se musím pozasmát nad demencí (promiň, ale jako říct mi, že se mi má sekat CS 1.6 na CPU 2,4 GHz; 512 DDR RAM; 256 MB grafice; 80 GB S-ATA disku.. docela demence!). Budu to řešit teda po svým no, alespoň jsem si udělal obrázek o tomhle fóru..
Btw myslel jsem, že by jako někdo pomohl nějak řešit, páč s tím má zkušenost (třeba by někdo poradil jiný ovladače, než poslední vydané). No nebudu se tu rozčilovat. Bye a gl fóru.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak za prvé, žádný neví všechno o všem a tak si počkej než Ti odpoví nějaký odborník na hry. Já jen tak na okraj - nejnovější ovladače jsou programovány na nejnovější hry a využití parametrů nových grafických karet. Levnější grafické karty nemohou svými parametry soupeřit s těmi výkonými. Jistou možnost právě dává vhodná volba ovladače a jeho optimální nastavení pro tu kterou hru. Třeba se Ti někdo ozve, kdo má s tou grafickou kartou a hrou větší zkušenosti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
J, sorry za tu unešenost, prostě mě jen naštvala ta jeho "chytrost", nemám rád, když někdo dělá chytrýho a přitom prd ví...
Navíc jsem zoufalej.. zkusím formát PC a jestli to nezabere, tak jsem v pasti
... No a jestli jsem v pasti, tak jsem v pr**li, protože CS mě poslední dobou začalo hodně bavit a doufám, že zase hodně rychle neskončí, jen kvůli tomuhle
... Co už?
//Omlouvám se ti za svou chytrost, hraničící s demencí. Nevidím, že bych napsal něco ve smyslu, že Celeron je shit, jen jsem napsal, že jeho primární užití je pro kancelářské aplikace a takt na tom nic nezmění, problém je v malé cache a pak může vadit cokoliv. Jinak mě k mé reakci přiměla zejména vlastní zkušennost s CS na celeru 2G, kdy při hraní v síti docházelo k občastým lagům.
Ještě drobnost, nevypadá dobře, když nadáváš a urážíš, když se ti nelíbí pokus o radu druhých...
//Karlos
//Zpětně se omlouvám - když jsem si to četl, tak jsem vážně zbytečně nervil.. Trošku tomu pomohl fakt, že už vážně nevím, co s tím - zkusím formát, třeba je někde chyba... Ještě jednou se omlouvám

//Omlouvám se ti za svou chytrost, hraničící s demencí. Nevidím, že bych napsal něco ve smyslu, že Celeron je shit, jen jsem napsal, že jeho primární užití je pro kancelářské aplikace a takt na tom nic nezmění, problém je v malé cache a pak může vadit cokoliv. Jinak mě k mé reakci přiměla zejména vlastní zkušennost s CS na celeru 2G, kdy při hraní v síti docházelo k občastým lagům.
Ještě drobnost, nevypadá dobře, když nadáváš a urážíš, když se ti nelíbí pokus o radu druhých...
//Karlos
//Zpětně se omlouvám - když jsem si to četl, tak jsem vážně zbytečně nervil.. Trošku tomu pomohl fakt, že už vážně nevím, co s tím - zkusím formát, třeba je někde chyba... Ještě jednou se omlouvám

Naposledy upravil(a) Ricmen dne 15 črc 2007 14:50, celkem upraveno 1 x.
Cau ja mam taky problem mam windows vistu home moc se v ni jeste neorientuju athlona 3600+ ram 1GB grafiku gforce myslim 6200 nvidia a v CS mam FPS 30 kdyz strili ba ne min nevim proc fps max mam nastavene a virtualni synchronizaci mam vyplou vubec si nevim rady.... btw: kdyby nekdo neco vedel at da vedet THX doofos