No je to všechno na jedno brdo od Huawei...ale to samé platí pro Samsung.
Teď jsem si ale vzpomněl, že jsem četl, že jsou problémy s RAMkou - špatnej management aplikací. že prej tam něco "žere" 500MB paměti a jindy je to zase OK. Takže to nemají vyloženě vyladěné :( To už bude lepší ta Xperia Z, navíc jde sehnat myslím pod 13k
High-end mobil do 14k Vyřešeno
Re: High-end mobil do 14k
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Na tu bych málem zapoměl, tu bych taky bral, kdybych si tak velkou cenu mobilu mohl dovolit. :)
Tak není to žádná láca :) Ale já jsem na mobil opravdu šetrnej, takže mi vydrží dlouho pokud nebude technický problém :)
Zatím je to tedy asi můj favorit...spolu s Experií SP.
http://www.cesky-mobil.cz/sony-c6603-xperia-z-black-16887.html
Zatím je to tedy asi můj favorit...spolu s Experií SP.
http://www.cesky-mobil.cz/sony-c6603-xperia-z-black-16887.html
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyhni se LG, ti mobily prostě neumí - šílené updaty a dětské nemoci. Sám mám S3 a jsem max. spokojený - neměnil bych. Sehnal jsem ho nový letos dubnu za 8 tis, což je parádní cena na loňský TOP model!!!
Pokud bych poradit - kašli na Apple i na Nokii. Android ve verzi Jelly Bean je již dávno za všemi těmito OS, je plynulý a bez problémů. Pokud se nebojíš Číny, ber Xiaomi. Na SvětAndroida vyšla nedávno pěkná recenze. Koukni tam
Pokud bych poradit - kašli na Apple i na Nokii. Android ve verzi Jelly Bean je již dávno za všemi těmito OS, je plynulý a bez problémů. Pokud se nebojíš Číny, ber Xiaomi. Na SvětAndroida vyšla nedávno pěkná recenze. Koukni tam

Jo, taky bych se vykašlal na Nokii, co ten Windows umí ? Nic! Na aplikace a hry jedině android - velká podpora a výběr. :)
Tomina píše:Vyhni se LG, ti mobily prostě neumí - šílené updaty a dětské nemoci. Sám mám S3 a jsem max. spokojený - neměnil bych. Sehnal jsem ho nový letos dubnu za 8 tis, což je parádní cena na loňský TOP model!!!
Díky za užitečnou odpověď :)
Číny se rozhodně nebojím... ostatně co dnes není z Číny že? :)
Ještě se zeptám jak bys hodnotil zpracování S3? Mě by jinak vyhovovala, ale to zpracování bych nehodnotil úplně 100%. Chtěl bych vidět jak bude vypadat za 2roky.
Ještě bych dodal, že jsem hračička a na S3 je spousta custom romek :)
To jsi myslel jak? :) Jinak doporučuju sledovat recenze, videorecenze, testy, články mobilů apod. na webech svetandroida.cz, mobilmania.cz, mobilizujeme.cz, smartmania.cz a mobilenet.cz
To jsi myslel jak? :) Jinak doporučuju sledovat recenze, videorecenze, testy, články mobilů apod. na webech svetandroida.cz, mobilmania.cz, mobilizujeme.cz, smartmania.cz a mobilenet.cz
Deny18: že si rád hraju - přetaktování, změna ROMek, různé aplikace... ale to bych u dražšího telefonu už nedělal :) No prostě Android je pro hračičky :)
Díky, recenze sleduju. Myslím, že mám celkem přehled, jenom nevím co vybrat :))
Ale chtěl jsem znát názory ostatních i praktické poznatky.
Díky, recenze sleduju. Myslím, že mám celkem přehled, jenom nevím co vybrat :))
Ale chtěl jsem znát názory ostatních i praktické poznatky.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jakože Apple Maniak:
Pokud by jsi přežil to, že si nechceš hrát tak ber iPhon.
Rychlá/svižná práce, bez záseků, plynulost, kvalita zpracování.
Pokud nejsi prase a k mobilu se aspoň trochu chováš tak rozhodně žádný poničení nehrozí mám moje 4Sko od uvedení na trh a spadl mi jednou na dlaždičky z asi půl metru nic se mu nestalo, ani škrábanec. Pak jsem koupil fólii od invisibleshield HD je to super, téměř nepoškrabatelný a doživotní záruka super. (Verze xTreme údajně vydrží i bouchání kladivem). Co se týče loupání barvy u iPhonu 5 tak je to jen u Černé verze iPhonu a není to pravidlem, navíc pokud koupíš fólii tak to nehrozí vůbec. Jakýkoliv dotaz ohledně Applu rád zodpovím- pokud budu znát odpověď. :)
Pokud by jsi přežil to, že si nechceš hrát tak ber iPhon.
Rychlá/svižná práce, bez záseků, plynulost, kvalita zpracování.
Pokud nejsi prase a k mobilu se aspoň trochu chováš tak rozhodně žádný poničení nehrozí mám moje 4Sko od uvedení na trh a spadl mi jednou na dlaždičky z asi půl metru nic se mu nestalo, ani škrábanec. Pak jsem koupil fólii od invisibleshield HD je to super, téměř nepoškrabatelný a doživotní záruka super. (Verze xTreme údajně vydrží i bouchání kladivem). Co se týče loupání barvy u iPhonu 5 tak je to jen u Černé verze iPhonu a není to pravidlem, navíc pokud koupíš fólii tak to nehrozí vůbec. Jakýkoliv dotaz ohledně Applu rád zodpovím- pokud budu znát odpověď. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na S3 je sice spousta custom ROM, vsechny ale s touchWIZ nebo zabugovane. Kdyz samsung pouzije vlastni architekturu a nevyda zdrojaky, tezko neco stavet
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jerry86 píše:Tomina píše:Vyhni se LG, ti mobily prostě neumí - šílené updaty a dětské nemoci. Sám mám S3 a jsem max. spokojený - neměnil bych. Sehnal jsem ho nový letos dubnu za 8 tis, což je parádní cena na loňský TOP model!!!
Díky za užitečnou odpověď :)
Číny se rozhodně nebojím... ostatně co dnes není z Číny že? :)
Ještě se zeptám jak bys hodnotil zpracování S3? Mě by jinak vyhovovala, ale to zpracování bych nehodnotil úplně 100%. Chtěl bych vidět jak bude vypadat za 2roky.
S S3 jsem max. spokojen. Zpracování je perfektní, nic nevrže. Ty kecy o tom, že je to plastové a tudíž na nic jsou nesmysl. Sám bych nikdy nechtěl nic z hliníku. iPhone 5 z eloxováného AL není probarvený a každý jemný škrábanec na tom vypadá strašně, což je u mobilu za 17 - 20 tis. docela průser. Zrvoan včera se mi mobil svezl po dlažbě na chodbě v paneláku - po displeji a ani škrábanec - Gorilla Glass prostě zafungoval.
Na S3 je spousta kvalitních custom ROM. Nesouhlasím s názorem Žbekyho, například CM je naprosto odladěný kus SW s vlekými možnostmi nastavení. Těch ROM i bez Touchwiz je spousta. Navíc na S3 je miliardy levnýho příslušenství. Sám mám tuny barevných krytů, pouzder, dokovacích stanic, apod. S3 je i kvůli ceně stále velmi dobrá alternativa.

Tomina: Díky za info, budu o něm uvažovat :)
Jenom se zeptám, nepodléhá AMOLED displej po čase nějakému zhoršování v kvalitě barev? S3 jsem si moc nestudoval ani technologii AMOLED neznám, ale někdo tuším tvrdil, že se displej "vypaluje".
Když to srovnám se Sony nebo Huawei, tak je to přecejen něco jiného, takové omalovánky... ale zvykl bych si :)
Ale je pravda, že jsem rozmlsanej z velikosti displeje. Třeba u huawei mám teď 4,5", což jsem si kdysi myslel, že už je moc, ale opak je pravdou. Zvykl jsem si a dnes už bych chtěl nejraději 4,5-5". Ta S3 mi přijde velikostí ideální.
Ještě druhej dotaz: jakou barvu bys doporučil? Mě se líbí v bílé barvě. Působí elegantně. Navíc jsem měl pořád jen černou, tak je myslím čas na změnu. Snad ale ten plast po čase nezačne žloutnout nebo se špinit...
Jenom se zeptám, nepodléhá AMOLED displej po čase nějakému zhoršování v kvalitě barev? S3 jsem si moc nestudoval ani technologii AMOLED neznám, ale někdo tuším tvrdil, že se displej "vypaluje".
Když to srovnám se Sony nebo Huawei, tak je to přecejen něco jiného, takové omalovánky... ale zvykl bych si :)
Ale je pravda, že jsem rozmlsanej z velikosti displeje. Třeba u huawei mám teď 4,5", což jsem si kdysi myslel, že už je moc, ale opak je pravdou. Zvykl jsem si a dnes už bych chtěl nejraději 4,5-5". Ta S3 mi přijde velikostí ideální.
Ještě druhej dotaz: jakou barvu bys doporučil? Mě se líbí v bílé barvě. Působí elegantně. Navíc jsem měl pořád jen černou, tak je myslím čas na změnu. Snad ale ten plast po čase nezačne žloutnout nebo se špinit...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
High-end Gaming PC do 70K Příloha(y)
od Punchmade » 18 led 2025 21:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2411
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 led 2025 11:33
-
-
- 2
- 2155
-
od mk2442
29 pro 2024 23:56
-
- 1
- 2528
-
od petr22
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-