Zdravím, sháním tento notebook http://www.lenovoshop.cz/lenovo-ideapad ... 58795.html v jiné barvě než bílé, je to super cena ale chtěl bych třeba tu Dark Chocolate variantu, ale za stejnou nebo podobnou cenu.. je to možné? Přijde mi to dokonalý core i7 s 740M grafikou, základní herní noťas s parádním procesorem.. a bez OS! (sbohem Windows Piště i kdyby se parametry lehce lišili, ale nechci ten ntb v bílé barvě!
Ahoj,
MOC prosím o pomoc - je to určitě lehké, ale nedaří se mi v MS Excel 2016 rozchodit něco na způsob funkce sort :(
Mám výchozí zdrojovou tabulku dat o vydaných osvědčeních a na dalších dvou listech potřebuji mít výcuc z té zdrojové tabulky,...
Poslední příspěvek
Konečně jsem se dostal na jiný windowsovský PC a zde to funguje bez chyb, ale když do výchozí tabulky "FIRMY" doplním další řádky, tak na listech "Konce platnosti osv" a "nejbližší výjezdy" se ty nové řádky neobjeví....
Zdravim, chtel bych Vas pozadat o radu. Mam tady notebook Lenovo V110-15AST a kdyz ho zapnu nabehne mi obrazovka s tabulkou Boot Menu.
Vyberu Windows Boot Manager, tabulka zmizne a za chvili se objevi znova.
Dam boot s HDD, tabulka zmizne a objevi...
Poslední příspěvek
ty jo funguje!!! diky moc.. tak to me nenapadlo, ze to bude v zabezpeceni procaku :eh:
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.